Aki beírja, hogy 'miért álmodtam ezt és ezt', az tisztában van az "álomfejtés" alapjaival?
Kedves kérdező!
Ezen én is mindig elgondolkodom, hogy miért egyszerűbb egy oldalban bepötyögni, hogy az illető mit álmodott, mint ugyanennyi idő alatt elolvasni a megfelelő helyen a lényegesebb "jelképek" jelentését. Sőt: ha konkrétan rákeres valaki, hogy álomfejtés, akkor van olyan oldal, ahol le van irva szépen, szájbarágva, hogyan csinálják a profik, és nem nagy művészet. Arról nem is beszélve, hogy valóban, az életét nem ismerjük annak, aki azt a bizonyos álmot látta, és nem tudhatjuk, hogy több jelentéssel bíró jelkép az ő életében mire is utalhat.
Azzal vitatkoznék, hogy csak a napi eseményeket álmodjuk újra, mert pl. amiket én álmodom, azoknak köze sincs a mindennapjaimhoz, és olyan helyszíneken játszódik pl, ami akár teljesen valós is lehetne, de nem olyan helyszín, amit ismerek. Akkor ezt honnan szedi az agyam?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!