Azt álmodtam, hogy én vagyok Harry Potter és Voldemort üldöz. Mit jelenthet ez az álom?
:D Nem kamu, komolyan ezt álmodtam. Az elején egyedül mászkáltam valami helyen és a bokrokat ugráltam át, de mikor odaértem egy csomó kukához átváltoztam. A csomó kukánál (éjszaka volt) ált Voldemort a követőivel, és Dombledore, Hagrid, meg még néhány varázsló. Voldemorték fenyegetőztek valamit aztán elővették mind a PISZTOLYUKAT xD és egyenként elkezdték lelőni a varázslótársaimat. Legelőször hagridet. Utoljára dombledore-t, aki mikor tudta, hogy ő következik előrelépett, odahúzott magához, hátulról átölelve. És olyanokat mondott, hogy "tudod mi a dolgod", "tarts ki harry", meg ilyenek... Aztán őt is lepuffantották. Elkezdtem rohanni. Egy csomó ideig rohantam (még egy autóparkolón is átkeltem), de megtaláltak voldemorték. Behurcoltak egy házba, ahol leálltam velük beszélgetni. Kicsit később lefeküdtem a padlóra valamiért, erre jött egy fehérköpenyes nő aki kérdezte, hogy minden rendben van e, nem vagyok e rosszul stb. Mondtam "csak gondolkoztam" és zavartan fölálltam. Visszamentem voldemortékhez de itt már sajnos nem tudom mi történt... :( Ja, és Voldemorték a konyhánkban tanyáztak.
Lány vagyok..... :DD
Szerintem ez volt életem legkülönösebb álma. Mit gondoltok róla?
Tudom, kérdésre nem válaszolunk kérdéssel, de
MIT SZÍVTÁL?
Túl sok Harry Pottert néztél.
De én is szoktam filmekkel kapcsolatban álmodni. Pl. Az egyik kedvenc sorozatom a Doctor Who és ezért voltak már különös álmaim vele. Volt, hogy cybermant akartak belőlem csinálni, utaztam már a Doktorral de ezen kívül még a dalekok is kineveztek vezérüknek.
http://www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria__alomfejtes__3961762-..
Én ezt álmodtam. Szerintem az én álmom betegebb...:D Már nem is szoktam normálisat álmodni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!