Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Miért van az, hogy kiskorom...

Miért van az, hogy kiskorom óta többször is álmodok olyat, hogy valaki benéz az ablakomon?

Figyelt kérdés
Az illetőek úgy néznek ki mint a halottak(sápadtak,ráncosak,őszhajúak).Csak annyit csinálnak,hogy benéznek az ablakon és pokerfaccel bámulnak rám.Azért képzelhetitek,hogy milyen durva lehet erre felébredni.Plusz még az ágyam is az ablak felé néz.Valamivel lehetne csökkenteni az ilyen álmok számát?Körülbelül havonta álmodom ilyet.
2013. jan. 26. 23:19
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Költözz el a VIII. kerületből.
2013. jan. 26. 23:20
 2/9 A kérdező kommentje:

Elfelejtettem írni.Az események úgy zajlanak le,hogy fekszem az ágyban sötétben,és úgy néznek be hozzám a fura alakok.

13/F

2013. jan. 26. 23:21
 3/9 A kérdező kommentje:
Komolyabb válaszokat kérnék :/
2013. jan. 26. 23:21
 4/9 anonim ***** válasza:

Bocs, Tibivel szórakoztunk.

44/F, korboncnok

2013. jan. 26. 23:30
 5/9 anonim ***** válasza:
Ó bmeg, eddig is féltem elalvás előtt :(
2013. jan. 26. 23:32
 6/9 anonim ***** válasza:
Azt hiszed hogy figyelnek...
2013. jan. 27. 08:25
 7/9 anonim ***** válasza:
Valami tényleg figyelemmel kísérhet téged.Talán rakj sötétítő függönyt vagy reluxát az ablakra, bár attól még megtalálhatja a módját, hogy feltűnjön,vagy aludj másik szobában.Kapcsolatba lépni inkább ne próbálj vele.
2013. jan. 27. 16:00
 8/9 anonim ***** válasza:

Tudatos álmodással. Lefekés előtt ismételd el többször, hogy: "ha látom a halottakat, akkor álmodom",...

Ha sikerül, és álom közben ráébredsz arra, hogy álmodsz éppen, akkor fordulj feléjük szeretettel.

Nekem több évig votltak zombis álmaim, amik egyetlen ilyen próbálkozás után teljesen megszűntek. A kezemből szeretetet sugároztam feléjük, és egymás után tűntek el.

2013. jan. 27. 21:28
 9/9 A kérdező kommentje:
Szóval akkor tényleg valami szellem szokott engem bámulni éjszaka??? :O
2013. jan. 28. 16:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!