Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelenthet ez az álom?...

Berci2001 kérdése:

Mit jelenthet ez az álom? (többi lent)

Figyelt kérdés

Ma este elég furcsa álmom volt.4 barátommal voltunk egy épületben,egy szobában,ahol aludtunk,és mellettünk egy boltíves falu,ajtó nélküli csiga-lépcsőház volt.Volt ott valami nyomozás is,és hirtelen csak én voltam a szobában.Kint egy hosszú folyosó volt,és láttam jönni felém egy alakot.Megijedtem,visszafutottam,d a boltívnél nem jutottam tovább,mert fegyvert fogott rám.Majd kérdezett valamit angolul.Én nem nagyon értettem mit mond,és ezt ismételgettem többször:I do not know English

amit annyit jelent,hogy én ne tudok angolul.De ő ennek ellenére lelőtt,és hirtelen az ő szemszögéből láttam a gyilkosságomat.Majd mintha valaki videóba,többször láttam magamat meghani. Ezután felébredtem,és az ágyam mellet megint ott volt,és megölt.Utána már tényleg felébredtem.

Egy ideig reszkettem,és nem mertem megmoccanni se.Pedig vagy 4 éve nem álmodtam rosszat. Mit jelenthet ez az álom??? (11/F)

2013. jan. 21. 17:08
 1/5 A kérdező kommentje:
még annyit akarok mondani,hogy nem csináltam semmi rémisztőt,nem beszéltem semmi rémisztőről,és nem néztem semmi rémisztőt.Sőt alvás előtt egy DVD-n jót nevettem.
2013. jan. 21. 17:13
 2/5 schocko ***** válasza:
Semmit nem jelent. Soha egyetlen álom sem jelent semmit, csupán azt, hogy az agyad alvás közben is "dolgozott". Lehet belemagyarázni hülyeségeket, és akár történhetnek érdekes véletlenek is, de azok sohasem lesznek törvénnyé. Nem kell ezt elfogadni, de attól még így van.
2013. jan. 21. 17:19
 3/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ.

Csak a gondom az,hogy ma egész nap reszkettem,amikor vagy negyed óráig voltam egyedül itthon,mert még csak nekem volt vége a sulinak,kiborultam,a suliban megijedtem minden csengőszótól,és minden egyes kicsi hangra felfigyelek.

Tehát nagyon-nagyon félős lettem az álomtól,pedig előtte nem féltem,és egész életemben vagy 3 percnyi horrort láttam.

Nem tudom mit csináljak,ogy megnyugodjak :(

2013. jan. 21. 17:26
 4/5 anonim ***** válasza:
Előző életed, eseménye, halála.
2013. jan. 22. 09:49
 5/5 A kérdező kommentje:
uh...nem is gondoltam erre...
2013. jan. 23. 19:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!