A töritanárommal álmodtam, és én feleltem töriből?
Álmomban a történelemtanárunk a nappalinkban állt és rámparancsolt, hogy csókolózzak. Nem értettem kivel kéne, meg azt sem miért mondja ezt... Aztán furán néztem rá, és mondtam, hogy "Tanár úr, csak nem hiszi, hogy én magába vagyok belezúgva?" Ezután felébredtem...
Ma én feleltem törioből, szerencsére 4esre, pedig csak a szüentben olvastam el egyszer, mert valahogy bevillant, hogy tuti én felelek...az álmom miatt. És tényleg.
Amúgy a tanár fiatal (28 éves maximum, amúgy nem tudom), hosszú, majdnem derékig érő, összefogott haja van, tehát szerintem, és az egész suli szerint helyes. :D Mindenki szereti, de persze nem csak emiatt, hanem nagyon jól tanít, humoros, de szigorú, stb.
Szerintetek van összefüggés? Mert elég fura...róla álmodok, és az ő tantárgyából felelek.
16L
Előszöris, van barátom...nem vagyok szerelmes a töritanáromba ;)
És pesti vagyok...
Hát hidd el nekem, hogy szerelmes vagy belé... Én fura módon soha nem álmodtam ilyet egy tanáromról se...
És nem áradozok róla, hogy milyen helyes.
...ha te ezt szerelemnek nevezed... ;)
én azért szentül hiszem, hogy tudom, nem ez a szerelem... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!