Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Ez az álom meg mit jelent?

Ez az álom meg mit jelent?

Figyelt kérdés

Hirtelen az udvarban keltem fel 2 haver segített és nemtom mé de valamiért kék páncélba voltunk öltözve.

Aztán volt vmi építmény és mondta az egyik hogy mennyek fel rá (ez amolyan kilátóféle volt) felmentem kinéztem a leninlakótelep felé és látom hogy valami fertőzött emberek közelítettek felém és valamiért okoltak valamivel lementem szólni nekik és láttam hogy már az udvarban voltak mondta gyorsan az egyik hogy mennyek vissza fel de már ott is volt egy csomó halott vissza lekellett mennem(egy csatorna vezetett lefelé amiben indák voltak úgy lehetett le/fel közlekedni) látom hogy az egyiket megették a másik meg üvöltözik hogy siessek má fel de fentről lenézett rám egy hatalmas lény aminek a homlokára volt égetve a 13-as szám. Itt egy másik álomba csöppentem de azt nem írom le mert így már túl hosszú lenne

Pls segítsetek ez mit jelent?

2013. jan. 4. 19:55
 1/2 anonim ***** válasza:

Ezek a szimbólumok mindenkinek mást jelentenek, de leírom, hogy mire gondolnék ha én álmodnám ezt. Hátha ez ötletet ad az értelmezéshez:

- kék páncél: a racionalitás/értelem védelme

- kilátó: a magasság általában a jövővel kapcsolatos. Egy hely ahonnal távolról látod mi közeledik, vagyis a jövőt. Ez összefügg az értelemmel, ami a gondolkodás útján szintén meg tudja mutatni a jövőt.

- zombik: negatív érzések az emberek iránt. Az irányt amerre a társadalom hajt sötétnek látod.

- hatalmas lény magasan: a 13-as azám ugye a balszerencsét jelenti szinte mindenki számára. Tehát ez is egyutalás arra, hogy a jövőt kilátástalannak, baljósnak érzed.

2013. jan. 4. 21:12
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ :)
2013. jan. 4. 21:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!