75 évesen meghalt tatám és azt álmodtam hogy itt van a házban és még él.102 éves volt. Mit jelenthet ez?
Figyelt kérdés
2012. dec. 19. 12:26
1/7 anonim válasza:
Ez csak egy álom volt. Semmiféle jelentősége sincsen. Egy szeretett személy elvesztése még évekkel a halála után is nyomot hagy. Vannak napok amikor kevésbé fáj a hiánya, de vannak olyan napok is amikor úgy érezzük, hogy betölthetetlen az űr lelkünkben.
2/7 anonim válasza:
Az üzente neked, hogy ott van veletek!
3/7 anonim válasza:
Szia
Biztos, hogy sokat jelentett neked és valami lehet akár kis apróság is ami miatt napközben eszedbe jutott és ezt a tudat alattid eltárolta és és éjjel előhozta! Gondolom jó érzés volt!
Jó érzés abban is hinni, hogy jelezni akart neked valamit ez csak hit kérdése :)
A nagymamám mindig azt szokta mondani ha halottal álmodunk akkor eső lesz!
Tehát sok magyarázata lehet, hidd el azt amelyiket a legjobban szeretnéd elhinni, hallgass a szívedre!!!!
5/7 anonim válasza:
Én is azon a véleményen vagyok, hogy így akarja tudatni, hogy még mindig itt van közöttünk!
Amúgy amikor az én nagymamám meghalt, rá néhány napra, felhívott a testvérének a lánya, hogy vele álmodott és azt mondta neki, hogy már nem fáj semmije és jól van!
Ez is kicsit érdekes, nem?
6/7 anonim válasza:
A rémálmokat okozhatja a melkasra nyomodó súly, vagy a túlzott stressz. Menj el a haverokkal bulizni, nevetgélj sokat, és akkor kimegy a fejedből legalább annyira, hogy ne ilyen álmaid legyenek tőle
7/7 anonim válasza:
Halottat élőként látni általában esőt, vagy időjárás változást jelent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!