Öltem álmomba, mit jelenthet?
Figyelt kérdés
Ma reggel azt álmodtam, hogy a régi általános iskolában találkoztam az első gimis szerelmemmel és annak egyik barátjával. Az iskola második emeletén voltunk beszélgettünk, a gimis szerelmem barátja minden áron elakarta venni a mobilomat, mikor én nem adtam beszorított a sarokba és erőszakkal kivette a kezemből, majd belenyomta a számba a telefont. Valahogy megmenekültem tőle, de utánam jött lépcsőkorláthoz majd ismét bántani akart, de ekkor én nyomta a telefont a szájába és dulakodni kezdünk én meg egy véletlen mozdulattal átlöktem a korláton. Mikor lenéztem az emeletről ő halott volt. Szörnyű bűntudatom volt álomban, a srác családja/barátai pedig az esett után mindenféle plakátokat és közösségi oldal felhívásokat készítettek rólam hogy hideg vérű gyilkos vagyok. Senki nem hitt nekem hogy ön védelem volt. Az ex párom aki szemtanúja volt mindennek is ellenem vallott. Mikor felébredtem rettentően meg voltam rémülve nagyon valóságos volt az álom kellet pár perc ébredés után hogy felfogjam hogy ez nem igaz. Vajon mit jelenthet ez az álmom?2012. dec. 18. 19:27
1/5 anonim válasza:
Azt, hogy ez megtette a hatását: [link]
:D
2/5 anonim válasza:
Szerintem nem jelent semmit.Rossz a viszonyod azzal akit álmodban megöltél?Tett ő rosszat veled valaha?Ha igen valószínű,hogy a tudatalattid bosszút akar állni vagy ilyesmi.
3/5 anonim válasza:
Nem jelent semmit. Èn már sokszor gyilkoltam álmomban nemlétező embereket, volt, hogy azt álmodtam, hogy benne vagyok a trónok harcában egy csatában, és karddal ölöm az ellent. xD Az álmok részben emlékekből állnak, a tv-ben meg nap, mint nap látsz filmet, amiben gyilkolnak, szóval nincs abban semmi, ha ez a dolog bekerül az álmodba, az álmaid szereplői ugyanilyen módon lehetnek ismerősök. Az álom nagy keveréke az emlékképeknek, fantáziádnak, érzéseidnek, de nem olyan logikus módon, hogy bármit is leszűrhetnél belőlük biztosra.
4/5 anonim válasza:
szerintem nem az ölés az álom lényege. hanem az, hogy szándékod ellenére tettél valamit, aminek a következménye nem az volt amit akartál. és rossz érzés, hogy a világ nem látja, hogy te jó szándékkal jártál el, hanem csak azt a rosszat látja, ami a véletlen egybeesések miatt történt. és ezt a rosszat rád vetíti. és nem tudod megmutatni, hogy mi a valódi értelme a dolognak.
5/5 anonim válasza:
4es elgondolkoztam azon amit írtál. Tökéletes magyarázat nekem köszönöm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!