Ez az álom mit jelenthet?
Valaki egy fehér-kék csíkos bevásárlószatyrot húzott a fejemre. De nem rászorította, csak úgy lazán volt a fejemen. Próbáltam lélegezni, de nem nagyon sikerült. Ekkor valaki összenyomta a zacskót, és nagyon mélyen fellélegeztem. Olyan "végre tudok levegőt venni" érzés volt. Ettől kicsit megszédültem, és ülő helyzetből hátravágtam magam az ágyon. Melegség öntötte el a mellkasomat. Fektemben ránéztem, és fehér fényt pillantottam meg benne. Belőle sugárzott. Érdekesnek találtam, hogy teljesen hangtalan volt az egész. Fölnéztem a plafonra és láttam egy régi csillárt (de ez már egy másik helyszínen volt, nem ott ahol eredetileg hátravágtam magamat). Ezután újra magamra néztem, és egy rendkívül fényes fehér fénypont emelkedett ki a mellkasomból. De nem a szívemtől, hanem a másik oldalról. Ekkor kezdett el zsibbadni a fejem, és közben éles hangot hallottam. Ezen a ponton felébredtem, és deréktól lefelé viszketett az egész testem, még vagy 2 percen át. (De akkor már ébren voltam.)
Nos, ez mit jelent? És a viszketés honnan volt? És miért csak a lábamban?
Szerintem először az arcodon feküdtél és a párnától nem kaptál rendesen levegőt, és el is zsibbadt valamid. Utána megfordultál, és a vér elkezdett megint rendesen keringeni benned. De most a nyakad feküdted el, ezért fájdult meg.
A viszketés is vérkeringési probléma lehet. Minden más csak töltelék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!