Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Fiktív rokonnal intim viszony...

Fiktív rokonnal intim viszony jelenthet valamit?

Figyelt kérdés

Nagyon nehezen aludtam el, hallucinációim voltak előtte, amikből egy álomba csöppentem.

Az utcán sétáltam, pulóver volt rajtam, de hideg volt, így fázni kezdtem. Dideregve mentem tovább, amikor a hátam mögül előkerült egy tőlem nagyjából 10-12 évvel idősebb, viszont nagyon fiatalnak kinéző (azt, hogy idős, csak valahol éreztem) férfi, akinek a láttán nagyon megörültem, megölelgettem őt. Félhosszú fekete haja volt, mély, sötét szemei, kis szakálla és kedves mosolya. Zöldes színű ballonkabátot viselt, aminek az egyik felét rám terítette, belekaroltam, így sétáltunk tovább. Beszélgetni kezdtünk, én végig Siriusnak (nem a Harry Potter alapján, nem hasonlított rá), szólítottam őt. Aztán valamiért odahajolt hozzám, én is hozzá és csókolózni kezdtünk egészen sokáig. Álltunk az út szélén, magához ölelt és egyszer csak azt hallottam, hogy nem messze a barátnőim kiabálnak nekem, hogy "fúj, mit csinálsz a nagybátyáddal?". Nem is ismertem a férfit, nem gondoltam, hogy a rokonom, de nem is érdekelt.

Hirtelen riadtam fel.

2012. nov. 11. 14:50
 1/1 Zsizsik666 ***** válasza:

Na jó, vettem a fáradtságot, így kávézás közben, hogy elolvassam.

valami olyasmit, hogy félsz, hogy be fogsz égni mások előtt, ami van amikor nem érdekel, de attól még nem örülsz neki. Vagy ilyesmi történt veled, hogy beégtél, mert nem tudtál valamit.

2012. nov. 13. 16:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!