Adikahm3 kérdése:
Azt álmodtam, hogy megkéseltek. Mit jelent ez?
Figyelt kérdés
Álmomban sétáltunk egy kis mellékutcában, sötét volt. Mögöttünk jött egy ember, susogós kabátba. Hátra néztünk és egyre csak gyorsabban közeledett felénk. Elkezdtünk futni, de engem egyből letepert és elkezdett szurkálni a késsel és közbe mondott valami olyasmit, hogy a gyermek áldozatokért... Éreztem ahogy szurkálta a kezeimet a késsel... Aztán amikor felébredtem alig tudtam kinyitni a szemem, mintha tényleg megtörtént volna.
Mit jelenthet ez?
2012. nov. 11. 10:41
1/2 anonim válasza:
Valami olyat csináltál, ami másnak rosszul esett, vagy fájt, és félsz attól, hogy elveszíted, és többet nem látod...vagy esetleg félsz valamitől...
2/2 anonim válasza:
Az álmom az nem a valóság, persze előfordulhat,h bekövetkeznek, de ritkán fordul elő......
Lefekvés előtt milyen filmet néztél?:) Vagy valami baj,gond van az életedben,s a tudatalattid így válaszol,reagál, nem tudom....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!