Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Miért álmodok a férjemmel...

Miért álmodok a férjemmel mindig rosszat?

Figyelt kérdés

A múltkor azt álmodtam,hogy rájöttem,hogy ő egy gyilkos,és engem is megpróbált megölni ezután.Szörnyű volt.

Szóval vele mindig negatívakat álmodok.4 éve vagyunk házasok.

Másokkal van romantikus álmom. Pl: az öccsével, vagy egy olyan személlyel,akibe régebben szerelmes voltam.

Szeretem a férjemet, jó a házasságunk.

Nem értem miért álmodok ilyeneket!???

2012. nov. 7. 15:01
 1/8 anonim ***** válasza:

Szia,

sajnos úgy érzem a férjed nem az, mint akinek mutatja magát.

Valamit nagyon eltitkol előled úgy érzem. Nem szokott ő néha kicsit sokáig kimaradozni egyéb indokokkal? Néha nincs rejtélyes találkozója, esetleg valami üzleti megbeszélés, vacsora szerű ürügye? :S

2012. nov. 7. 17:10
 2/8 anonim ***** válasza:

Nehogy higgy az előzőnek. Most miért akarod a hülyeségeiddel tönkretenni a házasságát? -.-

Szerintem azért álmodsz ilyet, mert félsz, hogy elveszíted, elidegenedik tőled, nem olyan, mint aminek megismerted stb.

De ha szereted és jó a házasságod, akkor nyugodj meg, ezek csak álmok :)

2012. nov. 7. 18:16
 3/8 anonim ***** válasza:

Nem akarom tönkretenni.

Csak ezeket a képek jönnek nála. Tisztánlátásommal néztem rá. De én is tévedhetek.

Tudod nem mindig az minden, mint aminek látszik.

Ezért kérdezem a kedves kérdezőt, hogy mik a tapasztalatai párkapcsolat téren, hogy tudjunk pontosítani.

Ilyeneket csak úgy nem álmodik magától az ember félelemből és vágyból, hogy megölik...

2012. nov. 7. 18:19
 4/8 anonim ***** válasza:

"Ilyeneket csak úgy nem álmodik magától az ember félelemből és vágyból, hogy megölik..."

Miért ne álmodhatna? Én is álmodtam már rosszat családtaggal/haverral, de azóta sincs semmi gond egyikkel sem.

2012. nov. 7. 18:24
 5/8 anonim ***** válasza:
Volt mostanság valami ami bosszúságot okozott férjednek amúgy. Valamin kissé jobban összevitázhattatok, de ahogy látom ezek már rendeződtek szépen. Nem érzékelek másik nőt nála szerencsére...viszont lehet valamit elnyom magában, és nem mond el neked. Ez szinte biztos. Beszéljetek meg mindent, ezt a legfontosabb. Amúgy nem látok akadályokat nálatok.
2012. nov. 7. 18:25
 6/8 anonim ***** válasza:

Kedves utolsó, akinek vannak megérzései és ezáltal lát belső képeket, az általában megérzi, tudja mi miért van és miből következik. ;)

Amit régen álmodhattál rosszat családtagokról bekövetkezhetett hetekkel, hónapokkal később is, és nem biztos, hogy pont olyan formában aminek láttad. Ezek sokszor szimbólumok, és összetett jelentésük van.

2012. nov. 7. 18:28
 7/8 anonim ***** válasza:
Ez sokszor csak álom, ami nem a bekövetkező dolgokat jósolja meg, hanem a vágyainkból és az átélt eseményekből rakja össze az agyunk képeket.
2012. nov. 7. 18:30
 8/8 anonim ***** válasza:
Azt sokszor lehet érezni, hogy melyik a vágyálom, és melyik az ami jelentéssel bír. :)
2012. nov. 7. 18:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!