Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelenthet ez az álom?

Mit jelenthet ez az álom?

Figyelt kérdés

Először is leszögezném, hogy nem nagyon szoktam elmélkedni az álmaimon, igazából nem is hiszek az ilyesmiben, viszont már lassan 1-2 hete álmodom minden éjjel ugyanazt, és korábban is előjött ez az álom, évekkel ezelőtt is. A helyszín, emberek megegyeznek. Az álmom valószínűleg egy ókori városban játszódik, kövezett út van a házak között, valamiféle minták is vannak rajta. Kék, sárga és fehér kövek, az út mentén számomra tök ismeretlen növények vannak ültetve. Az út végén egy magas templom van, és én, vagyis egy hozzám hasonló lány (én szőke vagyok és zöld szemű, az álmomban szereplő barna hajú és barna szemű, de az arcvonás egyezik) a templomtól messze állok, pontosabban egy műhely előtt, ahol fegyvereket csinál 5 ember. Az egyik kijön hozzám, megfogja a kezem és a templom felé megyünk. Még azt is le tudom írni, hogy az a férfi hogy néz ki, hisz eddig minden éjjel őt néztem tulajdonképpen. A templom felé menet a kövezett úton elájulok és minden éjjel arra kelek fel, hogy érzem a hideg követ a hátamon, az ottani meleg levegőt és még a férfi kezét is a karomon, ahogy próbál megtartani. Hihetetlen, ilyet soha nem álmodtam még, nem néztem a témához kapcsolódó filmet, mégis nagyon gyakran előjön ez az álom. Csak nem értem miért, illetve hogy mi lehet a jelentése. Ezt én most csak azért írtam ki, mert érdekel, tehát kérem szépen aki csak beszólogatni szeretne az most inkább kíméljen meg tőle.:) Nem vagyok megszállott álomfejtő semmi ilyesmi, egyszerűen csak kíváncsi vagyok miért jön elő folyton ez az álom.

18L

2012. okt. 30. 13:15
 1/3 Lupus ***** válasza:
100%
Hát ködös dolog az álomfejtés, de szerintem akár előző élet beli emlék lehet.
2012. okt. 30. 16:42
 2/3 anonim ***** válasza:
én is arra gondolok, hogy egy előző életedből akarnak valami információt küldeni neked az égiek. először arra gondoltam, hogy egy másik dimenzióban vagy álmodban,mert érezted a követ a hátadon. nekem is volt ilyen amikor álmomban másik d-ben jártam. de az alapján, hogy folyton ugyanazt álmodod én onnantól azt gondolom, hogy ez nem másik d.hanem előző élet lehet.lehet hogy van valami befejezetlen dolgod ebből az életből.gondoltam még arra is, hogy esetleg van valami félelmed amin keresztül ez nyilvánul meg magad felé visszajelzésként,mert ugye elájultál az álomban vagy valami tennivalód ebben az életben és ezt egy kicsit másként mutatják meg neked. azt lenne jó tudni, hogy az a férfi aki kísér attól féltél vagy rosszat akart neked???vagy pont ellenkezőleg?mert akkor lehet hogy az az életbeli férjed volt és esetleg most is ismered és dolgod van vele....ezt lenne jó tudni, hogy jó vagy rossz szándékkal volt-e feléd az álomban.
2012. nov. 1. 11:48
 3/3 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat, mentek a zöld kezek :) A férfi az álmomban mosolygott rám, fogta a kezem, de úgy érzem, hogy közömbös volt a számomra. Sokkal idősebb volt mint én, olyan 30 évesnek nézett ki. Nem tudom milyen szándéka lehet velem. Viszont ma is hasonlót álmodtam, ám akkor végig abban a fegyvergyártó műhelyben voltam, ültem és figyeltem, ahogy csinálják a fegyvereket. Kardokat és kisebb tőröket is csináltak, nagyon meleg volt és szikráztak a kardok ahogy ütötték őket. Az előző álmomból ott volt a férfi, bár most nem velem foglalkozott, hanem a fegyverekkel.
2012. nov. 1. 12:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!