Álmodtam egy bizonyos férfivel, akihez az életben is vonzódom. Nem tudom hogy ő mit érez irántam! Miért álmodom vele? Ha nem akarok, mert nem szabad?
Figyelt kérdés
Most azt álmodtam, hogy a fülébe súgtam, hogy ne hallja senki, hogy szeretem és hogy vele akarok lenni. Volt többször olyan álmom, hogy társaságban vagyunk és titokban egymáshoz értünk, ami nagyon jól esett. Az álmaimban soha nem utasít vissza. Az élet sajnos nem ilyen egyszerű. Miért álmodom vele, ha nem akarok? Vajon Ő is álmodik velem?2012. okt. 24. 15:16
11/16 anonim válasza:
Az álmokban sokszor bukkannak fel elfojtott dolgok, főleg vágyak és félelmek. Azért álmodsz vele mert vonzódsz hozzá és arra vágysz h vele legyél, még akkor is ha ezt el akarod nyomni magadban vagy az életben nem akarsz tudomást venni erről.
12/16 A kérdező kommentje:
nagyon érdekelne
2012. okt. 24. 19:21
13/16 Alaque válasza:
Na mit gondolsz, miért álmodsz vele? Talán mert folyton rá gondolsz?
14/16 anonim válasza:
Mert szeretkezésre vágysz és tudat alatt ő áll a legközelebb hozzád.
15/16 anonim válasza:
kedves Laci tudnál nekem is segiteni?párom volt josnál és elég furcsa dolgokat mondott neki tudnál ebben tanácsot adni?
16/16 anonim válasza:
Természetesen segítek, írtam privátba. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!