Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Azt álmodtam, hogy a volt...

Azt álmodtam, hogy a volt barátomba belevágtam a konyhakést, ekkora düh feszültség van bennem?

Figyelt kérdés
Pár hete elhagyott más miatt, úgy érzem kezdek megnyugodni, ráadásul álmodni sem szoktam, de ez bevillant egyszer alvás közben, idegesített, és fogtam a konyhakést és belevágtam. Arra gondoltam, hogy de jó, hogy szétmentünk és nem valóságos ez az eset.
2012. okt. 19. 19:20
 1/5 anonim ***** válasza:
-azt jelenti, hogy egy szadista gyilkológép vagy, csak még nem tudsz róla :S
2012. okt. 19. 19:58
 2/5 nagylzs ***** válasza:
Van benned, de majd javulni fog a helyzet. Ez csak egy álom volt, nem kell nagyon aggódnod miatta.
2012. okt. 19. 20:01
 3/5 anonim ***** válasza:

Én tegnap azt álmodtam hogy egy óriás hüllő elől menekülök amely éppen elszabadult egy laborból. Az sem volt jel, ez sem az nyugodj meg. :))

Nyilván a feszültség a düh és csalódottság dolgozott benned tudat alatt, túl leszel idővel rajta. Nincs veled semmi baj, az ember képes néha nagyon bizarr dolgokat álmodni, el sem tudnád képzelni milyen brutális álmaim voltak már mégsem vagyok tömeggyilkos, sőt még agresszívnek sem mondanám magam.

2012. okt. 19. 22:24
 4/5 anonim ***** válasza:
en 2 evvel ezelott a szakitasom utan azt almodtam, hogy az exem hatarol huzom lefele a bort...szal kb, ugy boncoltam.Maig nem terek napirendre felette...:( elfojtott agresszio esetleg.
2012. okt. 19. 23:40
 5/5 anonim ***** válasza:
Ahogy mondani szokás a szerelem és a gyűlölet nem is olyan távoli dolgok, érzelmek mint amilyennek tűnnek.
2012. okt. 19. 23:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!