Mit jelenthet ez az álom?
Ma azt álmodtam hogy több tíz év múlva egy szállodában vagyok az ismerőseimmel. (Nem az akkori hanem a mostani énemmel, tehhát ugy bántak velem mint most, és az akkori énemmel nem találkoztam.) Mindenkit kérdezgettem hogy mi lett belőlem, mivel foglalkozom, van-e családom, és senki nem mert válaszolni mindenki furcsán kezelte a kérdést, néha mondták hogy nem szabad elmondani mert bajunk lesz belöle, de éreztem hogy nem jó dolog lenne a kérdéseimre a válasz, éreztették hogy rossz ember lett belölem. Egyszer csak valamiért mindenki eltünt és egyedül voltam és le akartam menni az alsó szintre keresni egy számítógépet hogy megnézzem a neten mi lett belőlem, de felébredtem.
U.I: Engem nagyon mélyen érintett ez az álom, egész nap ezen töröm az agyam...

Az ökör válaszokat kéretik mellőzni. Engem is foglalkoztatnak az álmaim, de sajnos ennyiből nem lehet megfejteni egy külső személynek. Magán életbe és lélekbe befurakodó kérdésekkel kell elemezni a helyzetet amire egy álomfejtő, amolyan psichológus a legalkalmasabb.
Amit én el tudok mondani erről az az, hogy sok esetben a vágyaink ellenkezőjét álmodjuk, amit nem akarunk hogy megtörténjen. Ugyanakkor lelki vívódások is képezhetik az okát, valami rossz történt vagy rosszat tettél és nem hagy nyugodni. Mint például amikor a kisfiú ellop egy csomag rágót a boltból mert nincs rá pénze és este nem tud aludni mert bűntudatot érez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!