Mit jelenthet ez az álmom? Ez fontos!
Figyelt kérdés
Ma azt álmodtam, hogy sétáltam az utcán, és ment az úttesten egy busz mellettem, és a buszról rám mosolygott egy lány, akivel életemben egyszer találkoztam csak. Mit jelenthet ez az álom? Csak hozzáértők írjanak! Köszönöm!2012. szept. 26. 22:20
1/1 Lóna Rapson válasza:
Nos mivel én úgy tartom, hogy nagy általánosságban az álom az a tudatalatti visszajelzése bizonyos érzelmekről, és egyéb fel nem dolgozott dolgokról, vagy vágyakról érzelmekről, ezért úgy gondolom, hogy tetszik neked a lány, mégpedig olyan mélyen érintett a dolog, hogy a tudatalattid visszalökte ezt. (Persze nem azt mondom, hogy csak az lehet, de ezt tartom valószínűnek ebben az esetben.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!