Én és a barátnőm ugyanazt álmodtuk. Ez valamire utalhat?
Kedves balfékek! (Akinek nem inge, NE vegye magára!)
Én hiszem, hogy az álmoknak jelentése van és biztos ennek is van. Kérdező, szerintem nem véletlen, hogy ugyanazt álmodtátok. Ha a lényeg ugyanaz, biztos, hogy van valami fontos jelentősége a dolognak. Te nem így gondolod?
Kedves balfék utolsó válaszoló!
Volt már, hogy egy másik családtagommal ugyanazt álmodtuk mindketten, hogy elmegyünk vásárolni és megkerget a kutya. Másnap vasárnap volt, zárva voltak a boltok, VAGYIS LEHETETLEN LETT VOLNA, HOGY MEGTÖRTÉNJEN! Szerinted ennek mi lehetne a jelentősége? Segítek: semmi...
Utolsó:
Nem lehetetlen, csak te nem hiszel benne. Aki nem hisz benne, ne is írjon ide, habár ezt nem én döntöm el. Boltozás, teljesen hétköznapi dolog. A kérdező viszont egy olyan találkozásról álmodhatott, ami még nem történt meg vele. Találkozni egy olyan emberrel, akit élőben még nem ismert meg. x)
Tudod mit, neked nem is magyarázok, mert felesleges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!