Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Miért van az, ha jót álmodok,...

Miért van az, ha jót álmodok, pont akkor ébredek fel, amikor az álom a legjobb részéhez érkezik?

Figyelt kérdés
Ez független attól, hogy mennyit alszok, vagy hogy magamtól kelek-e fel, netán felébreszt valaki.

2012. szept. 6. 14:02
 1/5 anonim ***** válasza:
Na ez nálam is így van. Ez a tipikus "takarodjá dolgozni" eset
2012. szept. 6. 14:15
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Legutóbb én is így jártam. Csurig megraktam egy tálcát mindenféle süteménnyel, tortaszelettel, szép kényelmesen összeválogattam őket, odamentem egy asztalhoz, hogy mosd mind befalom szép sorban, erre felébredtem.

Én olyan szomorú lettem. :(

2012. szept. 6. 14:18
 3/5 Antimod ***** válasza:

Ha rájössz ébredés alatt, hogy ez csak álom, akkor döntéseket is tudsz hozni. Ilyenkor el szoktam kezdeni kapkodni benne, hogy még "beleférjen" a jó rész is, néha félig-meddig sikerül.

Éppen ma volt egy ilyen "tudatos" álmom, egész tisztán rájöttem, hogy ez csak álom, majd kitaláltam valamit, amit való életben nem tennék, és meg is tettem.

2012. szept. 6. 14:22
 4/5 anonim ***** válasza:

Van amikor én visszaalszok, ha jó álmom van, mert várom a folytatást.

Viszont a rémálomból olykor nehéz felkelni. Nem egyszer még valósnak is tűnik, úgy érzem, mintha igazából mozognék, csak valamiért mégis érzem, hogy álmodok.

2012. szept. 6. 14:38
 5/5 anonim ***** válasza:
Ismerős, egyszer álmomban boldogan ugrándoztam egy búzamezőn az ekék közt, amikor egyszer csak kikötődött a cipőfűzom. Aztán amikor bekötöttem volna, pont akkor ébredtem fel! Egész nap meg se tudtam szólalni annyira rossz volt....
2012. szept. 6. 17:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!