Mit jelenthet hogy azt álmodtam szültem?
Figyelt kérdés
Sziasztok.
22/L
Csak onnan álmodtam,hogy már a szülőágyon fekszem és nyomom kifelé a babát.Egészséges lett,arra is emlékszem hány kilóval született meg.Odahozták hozzám,aztán kivitték.A szülész nő kedves volt azt tanácsolta hogy katérert rak fel,könnyebb lesz a pisilés.Én kértem érzéstelenítőt a felhelyezés miatt,utána csak kellemetlenséget éreztem.
A végén már csak arra emlékszem,hogy saját lábon feküdtem be az ágyba,aztán büszkén mutattam meg,hogy sikerült fájdalom nélkül pisilni....
Szinte minden részletre emlékszem tisztán.
2012. szept. 3. 06:54
1/2 anonim válasza:
Talán a témával kapcsolatos félelmed vetült ki az álomban, vagy a vágy a családalapítás iránt, nem tudom. Igazság szerint csak te tudod leszűrni a jelentést úgy, hogy magadba nézel.
2/2 anonim válasza:
Mielőtt elaludtál, babára, esetleg szülésre gondoltál, önkéntelenül is. Ezzel a gondolattal pedig az elméd boldogan eljátszadozott. A részletes emlékezés pedig annak tudható be, hogy nem aludtál elég mélyen. Gondolom mikor felébredtél fáradt/kimerült voltál...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!