Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Álmomban miért harcolok...

Álmomban miért harcolok mindig természetfeletti lényekkel? Miért én vagyok mindig a "megmentő"?

Figyelt kérdés
Mindig azt álmodom, hogy valakit megvédek... Különféle helyeken, különféle /tök izgalmas!/ sztorikkal... De mindig van egy gonosz természetfeletti lény, amivel állandóan véres küzdelmet "vívok". Az életben is verekedős vagyok, 5 évig karatéztam, most 3 éve kick boxolok... Szeretek verekedni is, már kicsi korom óta, és az izgalmas helyzetekért is élek halok. Lehet azért álmodok ilyesmikről, mert ilyen helyzeteket szeretnék? Ahol valakit ilyen véres küzdelemben legyőzhetek?

2012. aug. 31. 15:14
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Hős tettet fogsz véghez vinni! Én utálom a verekedést, de én az elmémmel harcolok :) am én is álmodtam ilyet, csak ott nekem volt különleges képességem, nem beszélve az arany színű szárnyamról ,de sajnos ez csak álom, vagy jelenthet valamit? Én pl hüllőkről álmodtam akik megvédtek :D

1X megvédtem egy embert álmomban, egy végzet szerű lénytől, halálfeje volt, belőlem meg arany fényű védőburok tört elő,ami engem,és azt az ismeretlen embert megvédte, gondoltam, ha belőlem jött a fénysugár, akkor csak én védhettem meg, vagy nem? Ha érdekel még, másik álom ,szívesen elmesélem. Üdv :. Attila

2012. okt. 18. 20:22
 12/15 anonim ***** válasza:

Túl sok Hollywoodi (netalán japán) szennyel fertőzöd fiatal küzdőszellemmel teli elmédet, drágám. Változtass ezen és mihamarabb gyere el hozzám egy lélek és auramosásra.

Siess kedvesem, mert a mosógépet nemsokára elviszik...

László jósnő

2012. okt. 18. 20:26
 13/15 anonim ***** válasza:
Le tudnád írni, hogy nézett ki az a lény? Méretaránya,vagy jellegzetes színe? Mihez hasonlít? Üdv Attila
2012. okt. 18. 20:28
 14/15 anonim ***** válasza:

Neharagudjon kérem, de nem női név a László :)

üdv Attila

2012. okt. 18. 20:32
 15/15 anonim ***** válasza:
Mi köze a jóslásnak, az álmokhoz?
2012. okt. 21. 10:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!