Ezek az álmok mit jelenthetnek?
Szia! A tudatalattid szórakozik veled. Amúgy nincs jelentőségük az álmoknak! Én is van olyan időszakom, amikor minden nap hülyeségeket álmodok de nem foglalkozok vele.:)
Amúgy az milyen érdekes, amit én tapasztalok. Mindig amikor lefekszek este akkor jut eszembe, mit álmodtam előző éjszaka.
Hát, az első álmodra, a megfejtés talán az, hogy:
-hát, először, ha ismeretlen emberekkel ismerkedsz meg álmodban, az mindenképpen jó szerencsét mutat. az erdő... hát attól függ milyen erdőt láttál, de nagyjából így van leírva: -ha zöld erdő, nagy fkkal, akkor méltóságot mutat, sötéterdőben járni: megcsalás jegye (vagyis valaki elárulhat, tehát vigyázz), a barlang azt jelenti, hogy valamilyen titok napvilágra fog kerülni. ha nagyon mély volt a barlang, akkor nagy titokra bukkanhatsz.a síkság gazdagságot jelent... lehet, hogy megnyered a lottót?? :D
Ha valami félelmetes egy álomban az szerencsés szerelmet jegyez. Tehát összesítve: szerencsés leszel az elkövetkezendő időben, miközben titkokra derítesz fényt, és még a méltóságodat is meg tudod őrizni mindeközben.
A második álomra:
-kert jelenti azt, hogy: gyermekáldás. Ha buli volt a kertetekben, az meg azt jelenti, hogy: nemsokára várható egy ejegyzés...vagy valami iylesmi... bár én nem vagyok nagy álomfejtő..nem ez a fő szakterületem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!