Ezek jelentenek valamit?
1.Azt álmodtam, hogy valaki felakasztja az anyámat a kertünkben lévő orgonára, aztán pedig elrepülök Csikócsőrön egy olyan hídra, mint amilyen a Harry Potter-ben van, amikor a sárkánnyal harcol...
2.
Aztán meg azt, hogy egy olyan félig nyitott házban vagyok, egy tengerparton, és a házban van egy csomó terrárium, tele gekkókkal.
Aztán egyszer csak azt látom, hogy mindegyik lebeg.
Majd kimegyek a vízbe, és megtöltök vízzel valamit, és amikor visszamegyek, egy főnix van az egyik terráriumban, de nagyon gubbaszt.
3.
Olyat is álmodtam, holy egy sikátorban vagyok, és hirtelen feldőlnek a kukák, és én pedig miközben azok gurulnak lefelé ráugrok az egyikre, és úgy futok le a kukán.
4.
Az osztálytársaimmal egy dzsungelben vagyunk, mert a tanárok egy olyan feladatot adtak, hogy találjunk játékokat.
Én egy olyan csapatba kerültem, amiben csak barátok voltak, de a játékkeresés során, ha azt mondtam, hogy ott látok egy játékot, akkor ők direkt a másik irányba mentek, amíg elegem nem lett, és egyedül kerestem tovább.
Amikor vége lett a feledatnak, a kertünkbe érkeztem, az osztálytársaimmak együtt, és ott hirdették ki a győztest.
És nyertem, és emiatt a csapatomban lévők mérgesek lettek rám.
Ezek jelentenek valamit, vagy csak az agyam szórakozik velem?
1.Valszeg túl sok Harry Pottert nézel..
2.Esetleg félsz a gyíkoktól,és az agyad álom formában vetíti le neked.
3.Lehet hogy sokszor viszed ki a szemetet a kukába.
4.Félsz hogy ha valamit jó csinálsz akkor a haverjaid irigyek lesznek rád,megsértődnek
Jobbat nemtudok remélem segítettem :D
1. Válaszadónak mondanám, hogy egyik sem talált.
Most vettünk leopárdgekkót, úgyhogy egyáltalán nem félek, sőt, szerintem aranyosak.
Harry Pottert pedig alig nézek:D
De azért köszi a próbálkozást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!