Mit jelent ez az álom? Pedig nem is füvezek.
Pontosan nem emlékszem hogy mi volt de olyan ottalvós osztálykirándulás hangulat volt, de nem osztálytársakkal hanem ismeretlenekkel, kb 15-en voltunk és abból csak egy valakit ismertem, a legjobb barátnőmet. MIndenki olyan 15-20 éves volt. Este az egyik ismertelen srác mutatott egy csomó füvet és sok ideig csak néztük egymást, aztán leválasztott a füből egy kis darabot és a kezembe nyomta...többre nem emlékszem, lehet hogy felébredtem.
Amúgy 13 éves lány vagyok és NEM füvezek...mitől lehetett ez az álom?
Miért kéne jelentenie valamit?
Valószínűleg már volt szó ilyesmiről a társasági körödben és lehet el is gondolkoztál rajta hogy elfogadnád-e és ezt dolgozza fel az agyad. Biztos lehetsz benne hogy lesz ilyen életszituációd és döntened kell majd. Én a nemet javaslom mindenképpen.
Szerintem félsz, hogy a barátaid elvárásainak nem felelsz meg, valamint, hogy majd olyasvalamibe akarnak behúzni, amit nem akarsz.
A te korodban ez általában pia, cigi, drog vagy szex. Egymást fűtitek, hogy ki a "nagyobb", ki a felnőttebb. (Aki már smárolt/nem szűz/piált/füvezett stb.) Pedig inkább azt lehetne mondani, hogy ki a hülyébb.
Ha ez van, akkor az tudom javasolni, hogy csak arra hallgass hogy TE MIT AKARSZ. Ne arra amit a környezeted rád akar erőltetni. Itt nem csak a barátaidra gondolok, a szülők is rá tudják erőltetni az akaratukat feleslegesen a gyerekre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!