Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Most a félelmemről álmodtam?

Most a félelmemről álmodtam?

Figyelt kérdés

Van egy srác, akivel szeretnék összejönni és szerintem ő is velem, de labilisak vagyunk lelkileg és azt hiszem, félünk belevágni a dologba (huszonévesek vagyunk és nem igazán volt kapcsolatunk másokkal). Csók már volt.

Azt álmodtam, hogy jött hozzám segíteni, nagyon jót beszélgettünk és a végén azt mondta, hogy nem tekint rám nőként.

Ez lenne a félelmem.

2012. aug. 20. 12:48
 1/4 anonim ***** válasza:
Attól félsz, hogy a srác mégsem akar tőled semmit, és amikor alszol, is ezen kattog az agyad és valószínűleg azért álmodtad ezt. Szerintem üljetek le, és beszéljétek meg. Jobb megbeszélni, mint rettegésben élni.
2012. aug. 20. 13:08
 2/4 A kérdező kommentje:
köszönöm, hogy válaszoltál
2012. aug. 20. 14:09
 3/4 anonim ***** válasza:

Igen, arról álmodtál amitől félsz hogy bekövetkezik. De ha megragadsz a félelemben akkor az senkinek sem jó.

De ha már csók volt köztetek, akkor mégiscsak nőként tekint rád, tehát nincs miért izgulnod :) Lehet picit kerülgetni a forró kását, azzal nincs semmi gond, mert így kicsit talán jobban is szikrázik a levegő köztetek :)

Én azt javaslom neked, hogy nyiss felé te is egy picivel jobban, néha hozzábújhatsz ok nélkül, megölelheted csak úgy, szavak nélkül is tudni fogja szerintem hogy mi a helyzet.

Meglehet ő is erre vágyik, csak talán látja rajtad hogy feszült vagy. Lazíts nyugodtan ez nem lóverseny akármit is mondanak mások. :))

2012. aug. 20. 16:45
 4/4 A kérdező kommentje:
Neked is köszönöm szépen a válaszodat, megfogadom. :)
2012. aug. 20. 23:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!