Most a félelmemről álmodtam?
Van egy srác, akivel szeretnék összejönni és szerintem ő is velem, de labilisak vagyunk lelkileg és azt hiszem, félünk belevágni a dologba (huszonévesek vagyunk és nem igazán volt kapcsolatunk másokkal). Csók már volt.
Azt álmodtam, hogy jött hozzám segíteni, nagyon jót beszélgettünk és a végén azt mondta, hogy nem tekint rám nőként.
Ez lenne a félelmem.
Igen, arról álmodtál amitől félsz hogy bekövetkezik. De ha megragadsz a félelemben akkor az senkinek sem jó.
De ha már csók volt köztetek, akkor mégiscsak nőként tekint rád, tehát nincs miért izgulnod :) Lehet picit kerülgetni a forró kását, azzal nincs semmi gond, mert így kicsit talán jobban is szikrázik a levegő köztetek :)
Én azt javaslom neked, hogy nyiss felé te is egy picivel jobban, néha hozzábújhatsz ok nélkül, megölelheted csak úgy, szavak nélkül is tudni fogja szerintem hogy mi a helyzet.
Meglehet ő is erre vágyik, csak talán látja rajtad hogy feszült vagy. Lazíts nyugodtan ez nem lóverseny akármit is mondanak mások. :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!