Miért van az, hogy ha álmodom, homályosan látok?
Figyelt kérdés
Ha álmodom, sokszor homályosan látok, menni nem tudok (álmomban) elgyengültnek érzem magam. pl ha fut előttem valaki és utol akarom érni, az első pár lépésnél elgyengülnek a lábaim és nem kapom el az illetőt. És vannak visszatérő álmok. Pálddául 1éve megálmodtam, hogy sétálok egymagam az utcán, ködös időben ugy hogy semmit nem látok. ez megtörtént pár napja és egy ember volt előttem, majd eltünt. ezt megálmodtam párszor és megtörtént, de miután megtörtént az után is ugyan úgy megálmodtam. Ez miért van? Bocsánat a hosszú beszámolóér :D2012. aug. 17. 12:15
1/2 anonim válasza:
Az, h egyedül vagy a sötétben, szerintem könnyen magányt sejthet. Célokat tűztél ki magad elé, melyeket el akarsz érni, de pár lépés után elgyengülsz. Szerintem kissé könnyedén feladod a próbálkozásokat, ha nekilendülsz, akkor is. :) Időnként fel-fel tűnik a személy, (egy cél, mivel végre vki van ott a semmi közepén) de eltűnik, vagyis lehet mostanság még igazán nem érezted, h vmiben komoly sikered lett volna, és ugyanoda kerültél, ahonnan elindultál. Én ezt szűrtem le. :)
2/2 anonim válasza:
Én nem megfejteni akarom, inkább csak tanácsot adni. Sokszor álmodban homályosan látsz, ezért csak meg kell magadat tanítani, hogy ha homályosan látsz, akkor álmodsz. Tudatos álmodást így könnyen meg tudod tanulni,tapasztalni.
Én álmaimban gyakran nem tudok gyorsan futni, mintha súly lenne a lábamon, ezért ezt használom fel tudatos álmodásra:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!