Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Miért álmodok halott lelkekkel...

Miért álmodok halott lelkekkel? További infó lent

Figyelt kérdés

Legalábbis az álmomban hallottak írok pár példát:

1: volt, hogy azt álmodtam, hogy fél sötétben a buszon hazafele tartottam és egy emberke futott a busz után én meg mondtam a sofőrnek, hogy álljon meg mert itt fut utánunk az emberke, de ő senkit nem látott.

2: volt, hogy az utcán mentem beszélgettem egy pasival és mikor jöttek velünk szemben kérdezték, hogy miért beszélek magamban mert ők nem látnak senkit...

3: volt, hogy a vonaton leszállni készültem egy hölgy megállt az ajtóba és engem nézett, szólni akartam, hogy ne álljon az útba de észrevettem, hogy az emberek átmennek a testén...sok ilyen álmom volt és van hogy olyanok akiket életemben nem láttam de miután felkelek tisztán emlékszek az arcokra pedig előtte sosem láttam őket...miért vannak ezek?

2012. aug. 3. 22:36
 1/1 anonim ***** válasza:
Az arcokat láthattad akárhol, csak nem emlékszel rá, vagy nem tudatosult benned. Ha kimész az utcára vagy megnézed mi megy a tv-ben, máris egy halom arcot látsz és nem tudatosul benned, hogy megmaradt az emlékeidben. Lehet túl sokat foglalkozol a szellem témával mostanában, vagy az első ilyen álmod után csak ezen agyalsz és azért térnek vissza.
2012. aug. 4. 01:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!