Ki tud erre válaszolni?
Elmegyógyintézet!
Nem tudod magadról, de az vagy!
Azt ugye tudod, hogy ilyen emberek nem valók a normálisak közé!:D Get lost madafaka:D
Az álmok, azok csak álmok, attól még nem válik valóra valami hogy álmodtál róla... Félni ne félj, mert az ember képes vagy bevonzani magadnak a dolgokat, és ha ezen pörögsz napokig-hetekig, akkor van esélye annak hogy tényleg megtörténnek dolgok.
Ha álmodni nem akarsz, akkor bizonyos időszakig tompítanod kell magadat, amit ki lehet vitelezni alkohol, "gyógyszer", vagy egyéb narkotikum formájában. Nekem amikor mindennap rémálmaim voltak - amiben egyetlen testvérem szerepelt aki akkoriban halt meg tragikusan -, akkor én se akartam álmodni. De nagyon nem! Ezért az volt a módszerem, hogy 3-4-5 napokig folyamatosan amfetamint szívtam és fent voltam, utána utolsó nap még jól beszívtam és kidőltem mint a liszteszsák. Garantált az eredmény. Ez elég tuti módszer arra hogy hogy ne álmodj egyáltalán, de ez nálad a gyerek miatt kivitelezhetetlen. (Mellesleg a rémálmaim azóta megszűntek, már nem élek ezzel a módszerrel)
Psychológust NEM ajánlom, csak televág téged gyógyszerrel amire rákapsz és nem tudsz leállni vele. Sőt! Még tömi is beléd... Inkább beszélj erről több emberrel is, akikben megbízol. Vagy meg se kell nagyon bízni bennük, sz*rd le és csak add ki magadból, beszéld ki! Mellette keress valami nyugtatót, altatót vagy ilyesmit, amiről majd le tudsz jönni később és nem kell életed végéig szedned mert valami hülye Dr. Pszichó az mondja hogy szükséged van rá.
Isten ments!
De te most komolyan veszed, hogy megálmodott 4 halált? akkor húzzon el a retkes faszba
Megnézett egy médium részt, tán 2 őt, és most itt éli ki magát, mivel kb 15 éves gyerek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!