Szerintetek ez az álom jelenthet valamit?
Figyelt kérdés
Van egy lány mostanában nem találkoztam vele, de tetszik nekem. Eddig kétszer találkoztunk, mind a ketten jól éreztük magunkat abban az időben míg együtt voltunk. Viszont most már 2 hete nem láttam és tegnap azt álmodtam, hogy itthon vagyok, estefelé jár az idő, és bekopog az a lány, hogy itt aludhat-e nálam. Aztán beengedtem, elvoltunk egész este, alvás előtt megnéztünk egy filmet és utána elmentünk aludni (természetesen együtt aludtunk és a filmet is összebújva néztük). Aztán felébredtem. Egyébként már álmodtam vele egyszer korábban is, az is ilyen hasonló volt. Van ennek valami jelentése is vagy csak azért álmodom vele mert szeretem és hiányzik ?2012. júl. 24. 23:49
1/3 anonim válasza:
Az utolsó mondatoddal meg is válaszoltad :)
2/3 anonim válasza:
Igen,azért álmodsz vele mert sokszor gondolsz rá.Tudod amit álmodtál,hogy bekopog....stb,stb...az nem fog teljesülni!
Véleményem szerint az álmok nagyrészt nem fognak megtörténni,inkább figyelmeztet arra,hogy TE NEKED KELL MEGTENNI AZ ELSŐ LÉPÉST! :)
Richárd
3/3 A kérdező kommentje:
Köszi :) meg is tettem már. Elhívtam holnapra sétálni :)
2012. júl. 25. 10:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!