Mit jelentenek?
Figyelt kérdés
Amikor kicsi voltam, szó szerint megálmodtam egy sorozatot. Egy lányról szóltak, akit igazából nem ismertem de az álmomban barátnők voltunk. Havonta,vagy évente ismétlődött vagy új dolgokat álmodtam hozzá. És a végén meghalt, azóta nem álmodtam vele.
Valamint volt egy olyan álmom is, ami nagyon sokszor visszatért, hogy a tenger előtt áll egy kislány és hirtelen elnyeli a víz.
2012. júl. 20. 02:12
1/7 Tom Benko válasza:
Semmit. Annyit jelent, hogy aludtál. Esetleg a szüleid sokat beszéltek előtted (vagy hallótávolságodon belül) testvérekről, ezt alakította át az agyad. Tényleg, van testvéred?
2/7 Antimod válasza:
Maradjunk annyiban, hogy nem tudjuk jelenleg, jelent-e valamit az ilyen fajta álom.
3/7 A kérdező kommentje:
Nem hiszem. Anyával nőttem fel, apa nem lakott velünk, testvérem sem volt 12 éves koromig. Úgy hogy ez kilőve :\
2012. júl. 20. 12:26
4/7 Tom Benko válasza:
Akkor csak annyit, hogy aludtál.
5/7 anonim válasza:
ha nagyon sokszor visszatérő álom, akkor valószínűleg előző életbeli feldolgozatlan élményekre alapszik
ezt biztosan akkor tudhatod, ha részt veszel reinkarnációs utazáson
6/7 A kérdező kommentje:
családom foglalkozik vele... de valamit nem tudsz hogy hol van olyan?
2012. júl. 21. 17:35
7/7 Tom Benko válasza:
@5: Vagy tévedsz. Ez hihetôbb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!