Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelent ez a furcsa álom?

Mit jelent ez a furcsa álom?

Figyelt kérdés
Tulajdonképp azt álmodtam, hogy az osztályunkkal egy plázában voltunk de nem tudom melyikben és hol. Egy hátizsák volt a hátamon és egyszer csak arra lettem figyelmes, hogy valaki kotoz benne megfordultam és egy cigány fiú próbált lopni. Arra emlékszem, hogy pénz volt a táska zsebében, sok pénz. Majd tesóm férje megütötte(fogalmam sincs ő hogy került oda de később eltünt.) A cigány srác elszaladt mi pedig osztálytársaimmal szépen mentünk tovább, de a cigány srác feltűnt két haverjával és elkezdtek engem szekálni. Egy fiú osztálytársam lekoptatta őket és elkísért valahova.(fogalmam sincs hova, mintha csak arrébb mentünk volna pár métert.. Később megint feltűntek de már bujkáltam előlük azonban egyszer elkaptak és bántottak az arcom néhány helyen vérzett és a fejem tetején egy jó pár tincs haj hiányzott. Az álom vége fele egy ékszerboltban egy kanapén ültünk pár osztálytársammal én sírtam de nagyon.... mikor felébredtem a szemem teljesen könnyes volt...és még kb egy óráig nem tudtam abbahagyni a sírást de nem az álom miatt mert az nem viselt meg de valahogy nem tudtam abbahagyni..... EZ MIÉRT VAN????
2012. júl. 18. 21:35
 1/1 anonim válasza:
Nem jelent semmit, csak tudatalattiba felsz hogy megtamad valaki, es azt hogy miert sirtal azt csak te tudhatod... Gondolom megviselt csak nem akarod elhinni, biztatod magad , hogy ez nem igy van. Te hazudhatsz magadnak , de a tudatalattidnak viszont nem:)
2012. júl. 18. 22:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!