Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Miért álmodom mindig vécékkel,...

Miért álmodom mindig vécékkel, amik nincsenek a helyükön?

Figyelt kérdés
Szinte minden este, mindig máshogy. Van hogy egy nyilvános wc van hülyén elrendezve, van hogy a szoba közepén van egy wc, van hogy a fürdőben a kádban van egy wc (ezt álmodtam most...) Komolyan nem értem. Lefekvés előtt mindig elmegyek wc-re, és attól függetlenül, hogy kell-e pisilnem, mindig ilyeneket álmodok.

2012. júl. 7. 18:18
 1/4 anonim válasza:
75%
Én is ilyeneket álmodok egy jó fél éve! :O De nálam nem csak az van, hogy fura helyen van a wc, hanem én használom is, mert nincs ott senki, de mikor ráülök, rögtön bejön valaki abba a terembe és leselkedik (az álmaimban 4 alacsonyabb fallal azért körbe van véve a wc). :O Én is mindig pisilek lefekvés előtt és mikor felkelek, nem is kell! Bocs, hogy nem tudtam érdemi választ adni, de érdekel, hogy mások tudnak-e ötleteket adni, hogy mit jelenthet ez!
2012. júl. 7. 18:32
 2/4 A kérdező kommentje:

Semmi baj! Köszi hogy írtál! Azt hittem csak én álmodom ilyen baromságokat!

Lehet hülye kérdés, de neked a vécék lefolyója a helyén van? Mert sokszor az én vécéim olyanok, mintha csak oda lennének téve valahova, és nem lennének a padlóhoz rögzítve, vagy egyáltalán nem is lenne kiépítve lefolyó.

2012. júl. 7. 20:10
 3/4 anonim válasza:
Az előző vagyok. Nekem is olyan, mintha csak úgy oda lenne téve valahova a kagyló, nincs lefolyója. :/ Érdekes! Nagyon kíváncsi vagyok rá, hogy mire utalhat ez, mert ha ilyen gyakran előfordul az álmainkban, tuti, hogy jelent valamit!
2012. júl. 7. 22:59
 4/4 anonim válasza:
sokat szarsz?
2012. júl. 9. 13:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!