Duffyyd kérdése:
Miert almodok elegge sokat a baratnom occserol?
Figyelt kérdés
Mellesleg tetszik nekem, de most osszevesztem a baratnommel ugh egy ideig biztos nem fogom latni.:/ Mar vagy 4xer almodtam vele, mindig azt h van egy agy..es vele vagyok , almos leszek, az o takarojaban alszok (ami mar 1xer megtortent valosagban amikor a brtnomeknel voltam, telen, faztam es az occse takarojat tette ram.) es akkor betakargat,simogat, sot meg vizet is ad(o itat)mondom neki szeretlek, erre mosolyog...a masik almomban ugyancsak egy agy van,es vele alszol , megolel,fogom a kezet, azt mondom neki szeretlek erre o : en is..es raadasul olyan eletszeru h faj belole felkelni.:( Mit gondoltok ?2012. júl. 2. 15:52
1/4 anonim válasza:
Nos.. az álmokkal az agyad a nap eseményeit dolgozza fel. Nem kell benne értelmet keresni, de megjegyzem naponta többször is álmodsz, ( kb. 3-5) csak nem emlékszel rá! Nem tudod kontrollálni ..:)
2/4 anonim válasza:
Az álmaid az életed során tudott, tapasztalt, látott, hallott dolgokat, történéseket, helyszíneket, embereket vetítik eléd, legyenek azok tudatosan vagy tudat alatt érzékeltek. Gondolatok, vágyak és félelmek is megjelenhetnek benne természetesen. Önmagában nincs jelentésük, ámde következtetni lehet arra, hogy jelenlegi életedben milyen örömöknek nézel elébe, mit szeretsz, vagy milyen problémákkal, illetve félelmekkel küzdesz. A legtöbb esetben a valóság darabkái elferdülhetnek, megkeverednek álmodban. Ennyi. Egyébként ha úgy nézzük, csak értelem nélküli képek sorozata, semmi több.
3/4 A kérdező kommentje:
Koszonom !! :)) VAROM A TOVABBI KOMMENTEKET ! ;)
2012. júl. 2. 20:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!