Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Miért álmodok sokszor ölésről?

Miért álmodok sokszor ölésről?

Figyelt kérdés

Vagyis arról hogy kicsinálok valakit. Most kettő konkrét maradt meg a fejemben.

1. Van egy levelezőbarátom de még sose találkoztam vele.. ő lány nem is tudom hogy néz ki. Viszont az álmomban megjelent. Biztosan tudom hogy ő volt az. Itt voltunk nálam. Beszélgettünk, nevetgéltünk... amikor egyszer csak elkaptam a torkát és megfojtottam... arra ébredtem h a kezemmel szorítom a párnát.. és a legrémisztőbb az egészben hogy jó érzés volt :((

2. Itt egy ismeretlen lány volt.... arra emlékszem hogy pisztolyt szorítok a fejéhez... de inkább úgy döntöttem hogy egy acélrudat küldök a fejébe.... itt riadtam fel... ez nem volt annyira jó érzés de nem is remegtem meg nem is voltam leizzadva szóval ez se rémálom volt.

Miért vagyok ilyen beteg? :(( 18/F

2012. jún. 29. 23:07
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
bocsi de szerintem ez abnormális dolog ha ilyenek jutnak eszedbe ha látsz valakit..
2012. júl. 18. 11:13
 12/16 anonim válasza:
100%
kevesebbet játssz GTA-n meg CoD-on :D(ha játszol)
2012. júl. 31. 14:06
 13/16 A kérdező kommentje:
nem játszom, csak olvasok... most például a Kur*apecért Heinz Sobotától.. és eléggé tetszik. Pedig tökre beteg meg perverz meg minden. És egyre nehezebb már megjátszanom magam emberek előtt :( pl: Észreveszik hogy érzéketlen vagyok, áhhh teljesen be fogok kattani
2012. júl. 31. 20:03
 14/16 anonim ***** válasza:

Ez egy betegség. xD

Nézz a tükörbe és mondd: meghalsz démon és verd szét a tükröt nem tom mér de sztem hatásos lessz xDDDD

2013. febr. 5. 14:53
 15/16 anonim ***** válasza:
HoHóó lehet pár év(tized) múlva veled lesz tele a média, mert elfogtak miután megöltél pár(tucat) embert... Amúgy mi az, hogy miért álmodsz? Mert érdekel az ölés, de lehet csak tudat alatt agy fogadd el (és évezd muhaha) vagy menj el pszichológushoz mást szerintem nem nagyon tehetsz...
2013. máj. 12. 20:38
 16/16 ninjaasasin válasza:
Hát figyelj lehet elkéne menned olyan emberhez aki tud ebben segiteni pl(ördög,szelle,stb) esetleg lehet hogy szellem szált meg aki régen gyilkos volt.... ha Démon na akkor szerintem kur va nagy gáz van mert az nagyon erős....najó engem nem tud legyőzni de nem értek a démonűzéshez.....Ha meg azt mondják nincs semmi, több ember is(de mielőtt esetleg adsz pénzt neki teszteld kérdez magadról dolgokat amiket csak te tudsz) ha tudja akkor biztos nincs(vagy csak nem látja:S de ha több ember is ezt mondja akkor biztos jó:) akkor menny el pchihológushoz.De ha hiszel az ilyenekben csak neked lesz jobb!hát mikor én kezdtem el látni jól beszartam:D és nem álmodtam!:S
2013. okt. 10. 09:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!