Megöltem magam álmomban, mit jelent ez?
Figyelt kérdés
Nem emlékszem, pontosan hogyan öltem meg magam, de utána még megfigyeltem az eseményeket, csak senki nem látott. Senki nem akarta elfogadni, hogy öngyilkos lettem, és gyilkosság ügyében nyomoztak. Ennyire emlékszem.
A furcsa az, hogy amikor felkeltem, és visszagondoltam, jó érzéssel öntött el, jó álom volt.
2012. jún. 23. 11:47
1/4 anonim válasza:
Egy izgalmas történet mindig megragadja az embert, most sincs ez másként. Az álmod egyébként nem jelent semmit, csak egy álom volt.
2/4 A kérdező kommentje:
Semmi ilyesmi történetet nem láttam, nem szoktam tévét nézni.
2012. jún. 23. 16:15
3/4 anonim válasza:
Lehet, hogy foglalkoztat a gondolat. Vagy csak véletlen.
4/4 anonim válasza:
Lehet a háttérben bűntudat, vagy az hogy úgy érzed, hogy a környezeted nem figyel rád eléggé. Saját magadról alkotott negatív önkép miatt azt gondolhatod, hogy nem vagy érdemes mások figyelmére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!