Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mi állhat e mögött?

Enelisz kérdése:

Mi állhat e mögött?

Figyelt kérdés
Már lassan egy vagy két hónapja rémálmok gyötörnek de valami borzalmasak minden álmomban elveszítem ugyan azt az embert vagy meghal de brutális módon vagy elfordul tőlem amibe én halok bele.De amikor vele vagyok álmomba akkor is úgy érzem hogy el fogom veszíteni de mellette vidám vagyok.
2012. jún. 12. 13:22
 1/5 anonim ***** válasza:
Fontos az illető neked, és az a félelmed jelenik meg az álmodban, mely szerint elveszíted.
2012. jún. 12. 13:24
 2/5 anonim ***** válasza:
valószínűleg a tudattalanod félelmei
2012. jún. 12. 14:30
 3/5 anonim ***** válasza:
Egy jelzés, egy üzenet. Általában azt mutatják az ilyen álmok, hogy mire számíthatsz, ha így folytatod. Ne vedd személyesnek mert nem tudom ki vagy, és hogyan élsz, nekem ez a saját álmaimmal így van, de ha mégsem akkor is egyre jobb leszek, mert így látom.
2012. jún. 12. 15:25
 4/5 gaaraati válasza:
Szóval, nekem is van 1 személy aki nagyon fontos és igen nekem is volt már olyan álmom hogy valami szörnyűség történt vele. Ilyenkor lehet hogy tényleg valami rossz történt vele fizikailag vagy érzelmileg ilyenkor menj át hozzá ha lehetséges vagy fordítva hogy ő jöjjön át, kérdezd meg történt-e valami rossz vele, ha igen akkor kérdezd meg mi volt az és meséld el hogy mit álmodtál és ezzel sok eséllyel növeled kapcsolatotok tartósságát ... :) Nekem pl volt olyan ugyan azt álmodtam az illetővel pedig állítolag az lehetetlen.
2012. jún. 12. 16:02
 5/5 A kérdező kommentje:
az a baj hogy valaki nagyon bekavart és most gyűlöl és nem tudom miért próbálok beszélni vele de mintha nem is lennék
2012. jún. 12. 19:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!