Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Szerintetek ez mit jelent?

Szerintetek ez mit jelent?

Figyelt kérdés
Többször is álmodtam már azt , hogy valami megtámadott de nem tudtam kiabálni volt olyan is hogy azt álmodtam hogy egy kutya nekem ugrott de nem bírtam sikítani csak nagyon halkan nyöszörögni. Meg a legutóbbi álmomban (vagy nem is tudom minek nevezzem) olyan érzésem volt mintha valaki/valami rám feküdt volna , akkor sem bírtam kiabálni csak nyöszörögni és nagy nyomást éreztem a testemen mindenhol utána a szívem fokozatosan egyre gyorsabban kezdett verni a végén olyan gyorsan vert a szívem , hogy úgy éreztem tényleg mingyárt kiugrik a helyéről utána hirtelen minden abbamaradt én felkeltem és úgyéreztem mintha valaki figyelne. Szörnyen megijedtem..
2012. máj. 27. 10:27
 1/8 A kérdező kommentje:
és olyan volt mintha közben nem aludtam volna hanem fent lettem volna.
2012. máj. 27. 10:48
 2/8 anonim ***** válasza:

Utóbbi alvásparalízisre utal.

Az álmokra meg nem kell odafigyelni, mert félelmek, vágyak, ismert történések, emberek és helyszínek jelennek meg benne kusza-összevisszaságban, misztikus jelentés nélkül.

2012. máj. 27. 11:21
 3/8 Yasmin válasza:

Szerintem is utalhat alvásparalízisre, de az egy komoly diagnózis. Én csak abban az esetben mondanám kis, ha minden felébredés előtt ezt éled át.

A kulcsszavak: "nagy nyomást éreztem" - ezt írtad. Gondold át a mindennapjaidat: Elégedett vagy? Úgy érzed, minden úgy van, ahogy Te szeretnéd? Sok energiádba kerül, hogy minden rendben legyen? Légy őszinte magadhoz, biztos megtalálod a megoldást és elmúlnak a panaszaid is.

Sok sikert kívánok!

2012. máj. 27. 11:53
 4/8 A kérdező kommentje:
Hát mi azt illeti szinte mindig átélem ezt valamilyen formában.(pl mint már említettem egy kutya támad meg és nem birok megszólalni meg ilyesmi) Van olyan hogy néha egy hétre elmúlik utána megint visszatér. És hát az életemben elég kevés dologgal vagyok megelégedve..
2012. máj. 27. 12:48
 5/8 anonim ***** válasza:

Az ördögök szórakoznak veled :) , az ördögöktől vannak az álmok. Nem is tudod mit álmodsz ,de már jönnek a képek :D

Velem is történt már ilyen.De nekem fojtogató-nyomásom volt.

Próbáld irányítani az álmaidat,és akkor nem történik meg.

2012. máj. 27. 13:19
 6/8 anonim válasza:
Próbáld meg átvenni a kontrollt ha már nagyon félsz annyi a titka hogy ráösszpontosítasz higgadtan a dologra amit csinálni akarsz és hirtelen minden erődből ess neki. Kis gyakorlással összejön. Én így szoktam repkedni álmomban "felemelő" ÉrzésXD
2012. jún. 6. 23:32
 7/8 Agnetha ***** válasza:
Este 6 után már ne egyél semmit.
2012. jún. 8. 08:27
 8/8 A kérdező kommentje:
Egészen hasznos is lehetne a tanácsod de, mivel diétázok este 6után nem szoktam enni:)
2012. jún. 8. 17:42

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!