Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Segitenetek elmagyarazni mit...

Segitenetek elmagyarazni mit jelent ez az alom?

Figyelt kérdés
szoval az orvos szerint 4 hetes terhes vagyok,Uh-val megvizsgalt es egy kialakuloban levo petezsakot latott,miutan ki jottem az orvostol elvegeztem egy terhessewgi tesztet es negativ lett! nagyon el vagyok most keseredve hogy nem is vagyok terhes,pedig nagyon szeretnek az lenni! az este azt almodtam,hogy megjott a menszim es hogy a kezem veres volt,es hogy a sogornom gyermeke oda jott hozzam es megpuszilt,de az almomban nem ugy nezzet ki mint a valaosagban,mert az almomban mas volt az arca es kover kis gyerek volt,szerintetek ez mit jelent?
2012. máj. 8. 13:21
 1/2 anonim ***** válasza:
Azt, hogy stresszelsz a terhességen.
2012. máj. 8. 13:22
 2/2 anonim ***** válasza:
Azt jelenti, hogy nagyon megörültél, hogy terhes vagy, de a terhességi teszt nem azt mutatja, és ez elkeserített. Mivel szíven ütött a dolog már azzal álmodtál, hogy megjött a menstruációd.
2012. máj. 8. 13:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!