Ez mitől lehet!?
Összevesztem egy gyerekkel kb 1 hónapja, mert szórakozott meg hiába szoltam rá ezerszer hogy ne játszon nem birtam tovább és behuztam neki...
Amióta volt ez az "összeveszésünk" azóta látom majdnem mindig álmomban és amikor látom álmomban aznap a valóságban mindig találkozok vele, de amikor az álmomba se látom akkor igazábol se futunk össze, ez mitől van vagy csak véletlen?
Úgy gondolom, hogy tartozol neki egy bocsánatkéréssel. Akármit tesz a másik, nincs joga senkinek ahhoz, hogy megüssön valakit.
Ha álmodban látod, és utána találkoztok, az álmod üzen, hogy feladatod van még vele.
Ha beszélsz vele, utána megszűnik ez az álom.
Minden nézőpont kérdése. Engem többször bántottak már, gúnyolódtak, csúfoltak, le is köptek. Én is szívesen behúztam volna annak aki így tesz, de az erőfölény nem nekem kedvezett. És ha sikerült volna találatot elérnem, az fix, hogy bocsánatot se kértem volna sosem, inkább örültem volna a megtorlásnak.
Azt akarom ezzel mondani, hogy nem minden esetben jogtalan, hogy valakit megütsz. Az én esetemben például teljesen jogosan mentem volna neki az ilyen embereknek.
Viszont az, hogy álmodsz vele, és találkoztok, véletlen. Ha egy iskolába jártok, és úgy futtok össze, a tudatalattid kalibrálja, hogy "biztos össze fogtok futni" s mivel benned is mély nyomot hagyott az ügy, így emlékeztet rá.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!