Mit jelent álmomban énekelni? Megnyerhetem az X-FAKTORT?
Figyelt kérdés
Adele-Set fire to the rain
Ezt nyomtam. Jól ment:D
2012. ápr. 27. 10:47
2/18 A kérdező kommentje:
Jaj, de jó:D Híres leszek:D
Amúgy mit jelent?
2012. ápr. 27. 10:51
3/18 anonim válasza:
Figyelj ah van tehetséged az énekléshez akár gyakorolhatod és jelentkezhetsz is x-faktorba de ahhoz erős idegek kellenek hogy végig bírd csinálni. Nekem egy ismerősöm volt a táborig jutott csak el aztán az idegeskedése miatt megbukott. De ha jól megy az éneklés gyorsan tanulod az új számokat szerintem nyugodtan megpróbálhatod. Hogy ez mit jelent azt hogy énekeltél álmodban lehet neked az éneklés állna jól:)
4/18 anonim válasza:
Az nem elég, ha egy belső hang mondja, hogy legyél énekes! A külsőnek is ezt kell mondania!
5/18 A kérdező kommentje:
Mivel az álomfejtés kategóriába írtam, igazából csak erre a részére voltam kíváncsi. Van hangom egyébként, de annyira izgulós vagyok, hogy nem mennék el tehetségkutatóba. Ráadásul nem is tartom magamat egy különleges tehetségnek. Csak szimplán átlagos hangi adottságaim vannak.
2012. ápr. 27. 11:21
6/18 anonim válasza:
Naná! De ha már ott vagy kérhetnél nekem Keresztes Ilditől egy autogrammot, köszike :D
7/18 A kérdező kommentje:
Oké:D Kérek neked. Többiektől nem kell?:D
2012. ápr. 27. 14:08
8/18 anonim válasza:
de a valóságban nem tudsz énekelni. De nem baj :). Legfeljebb mindenki rajtad röhög majd az xfaktor legnagyobb failjai videóban a youtubeon.
9/18 A kérdező kommentje:
Már írtam kommentbe, hogy mi a helyzet:) De köszi a hozzászólást:) Azért leírom megint:) Tudok énekelni, van hangom (ez a valóság), de baromi lámpalázas vagyok, ezért sosem jelentkeznék ilyen helyre, stb... A kérdés sorba pedig nem lehet smiley-t írni, ezért nincs ott hogy : :D
Végül is ami érdekelt volna, arra senki nem válaszolt:D De annyira nem is fontos. Nem számítottam rá, hogy álomfejtés kategóriában bárki is tud valamit az álomfejtésről:D
2012. ápr. 27. 15:07
10/18 anonim válasza:
Elég lesz Ilditől köszike :D Amúgy jelentkezz nyugodtan, ne legyél lámpalázas pláne ha jó hangod is van! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!