Mit akar mondani nekem ez (ek) az álom?
3hónapba beelstem egy fiúba de ő csak abban maradt,hogy legyünk barátok.. teljesen összetörte a szívem stb..mostanában időközönként rámír..és fájdítja jobbana szivem.. egyetlen egy személy volt akit mindnenél szewrettemaz életemnél az a 2 cicám volt.. 2 hét elteltében mindkettőt elvesztettem,az egyiknek halálát is végignéztem.. úgy érzem egyedülk vagyoka világban,nincs senkim..szerencsétlenség stb..
Szóval az az álom.. A buszon ülök és látom azt a fiút.. elkzedek bőgni,mivel elmentünk melletük.. a következő képnél megint látom.. és egy erdőben egy csoportban sétáltunk..látom hogy mögöttem oson és odajön hozzám.. hosszasan átöltel és megpörget megpuszil és nagyon örülök...a követekzeő képbenmár nála vagyunka fürdőben és én rosszul érzem magam mivel egy csúnya szoknya,egy saru van rajtam és tesióráról jötte épp. aztmondta,hogycsináljunk képet.. a fürdőszobatükörben állunk hozzábújok és csinálunk képeket.. mikor megnéztüka képeket ott volt ő és az én helyemen egy macska(vagy egy tigris) az összes képen én nem voltam ott,hanem aza kis jószág.. nem értem mi volt ez..
nameg bocsi,van még egy visszatérő álmom is.. a sulinkbana színházterembena színpadon ülök egy fiúval,akivel ölelkezünk és tudom,hogy nem álmamim pasija és nem is oylan helyes(mint akiibe belestem) de szeretett..jól érzem magam és örülök,hgy végre van valakim,aki szere, de igaz már az álmaimban ásodjára látom,de nem emlékszem az arcára.. miért van ez?. léygszí írjátok le az észrevételeket vagy akármi segítséget..köszi
Az álmod sztem beszédes, önmagáért beszél.
Együttérzek veszteségeiddel, magányoddal. Ha jól esne neked, írd ki magadból, amit érzel. Én legalábbis meghallgatlak, lehet, h más is ,aki erre jár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!