Mit jelenthet, ha azt álmodtam, hogy a szüleim meghaltak?
Két nap eltéréssel mindketten meghaltak álmomban (a valóságban mindkettő él). Egyedül maradtunk a bátyámmal, egy hétig nem is szóltunk senkinek, hanem kiraktuk őket az udvarra. Utána egy hét után szóltam neki, hogy intézni kellene már a temetést, az árvaságit, szólni kellene a rokonoknak stb, ő mondta, hogy rendben, d előbb el kell mennünk egy családi összejövetelre egy szigeten. A házunkban furcsa zajokat hallottunk, mintha szellemek mászkálnának, aput láttam is piros öltönyt viselt, azt hittem él, de senki más nem látta őt, ezért belenyugodtam, hogy csak a szellemét láttam.
Amikor bejelentettük a rokonoknak a halálhírt, nem tűntek szomorúnak, még a nagymamám is nevetett. Az utolsó amire emlékszem, hogy a mamám kérdezi mi lesz így veletek szülők nélkül, akkor a bátyám rám nézett és azt mondta, hogy most már én vagyok a szülő.
Aztán csörgött az ébresztőm. Jelenthet ez az álom valamit?
Köszönöm a válaszokat!
Érdekes volt ez az álom, és elég nyomasztó. A szüleim 50 felettiek, jó az egészségük, szóval nem hiszem, hogy emiatt aggódnék. Talán ahhoz van köze, hogy nemsokára elutazok hosszabb időre, talán 1 év, és így jött ki.
Mindenesetre érdekes egy álom volt :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!