Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelenthet, ha azt álmodtam...

Mit jelenthet, ha azt álmodtam, hogy a szüleim meghaltak?

Figyelt kérdés

Két nap eltéréssel mindketten meghaltak álmomban (a valóságban mindkettő él). Egyedül maradtunk a bátyámmal, egy hétig nem is szóltunk senkinek, hanem kiraktuk őket az udvarra. Utána egy hét után szóltam neki, hogy intézni kellene már a temetést, az árvaságit, szólni kellene a rokonoknak stb, ő mondta, hogy rendben, d előbb el kell mennünk egy családi összejövetelre egy szigeten. A házunkban furcsa zajokat hallottunk, mintha szellemek mászkálnának, aput láttam is piros öltönyt viselt, azt hittem él, de senki más nem látta őt, ezért belenyugodtam, hogy csak a szellemét láttam.

Amikor bejelentettük a rokonoknak a halálhírt, nem tűntek szomorúnak, még a nagymamám is nevetett. Az utolsó amire emlékszem, hogy a mamám kérdezi mi lesz így veletek szülők nélkül, akkor a bátyám rám nézett és azt mondta, hogy most már én vagyok a szülő.

Aztán csörgött az ébresztőm. Jelenthet ez az álom valamit?

2012. ápr. 18. 09:26
 1/6 anonim ***** válasza:
nem
2012. ápr. 18. 09:35
 2/6 anonim ***** válasza:
Nem idősek, vagy esetleg betegek a szüleid véletlenül? Mert akiknek beteg, vagy már idősek a szülei, azok álmodhatnak ilyet, hiszen tudatalatt félnek az elvesztésüktől.
2012. ápr. 18. 10:08
 3/6 anonim ***** válasza:
egy kulcsmondat vam: most már te vagy a szülő. Az életben is ez lett a te szereped.
2012. ápr. 18. 12:05
 4/6 anonim ***** válasza:
Semmi jelentősége sincs, csak egy álom. Az álmoknak csak akkor van jelentőségük, hogyha érzed azt, hogy ez most jelent valamit. Tehát tudatosul.
2012. ápr. 18. 14:56
 5/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Érdekes volt ez az álom, és elég nyomasztó. A szüleim 50 felettiek, jó az egészségük, szóval nem hiszem, hogy emiatt aggódnék. Talán ahhoz van köze, hogy nemsokára elutazok hosszabb időre, talán 1 év, és így jött ki.

Mindenesetre érdekes egy álom volt :D

2012. ápr. 18. 16:17
 6/6 anonim ***** válasza:
Az álmot persze, hogy átéled. Tehát az álom olyan érzelmet vált ki belőled, amilyen a valóvilágba is lenne.
2012. ápr. 18. 16:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!