Jelent ez valamit? Ehy nekem tetsző fiúval ezt álmodtam.
Figyelt kérdés
Van egy fiú akivel szoktam szemezni a suliban és már meg is bökött facen(de én nem tudom miért nem böktem vissza). Szóval múltkor azt álmodtam ,hogy azzon a buszon amivel én jövök mindig haza egy csajjal ölelkezett meg puszilkodott nekem pedig tök rosszul esett. Mi lehetett ez ? Am a fiúval még nem beszéltem egy szót sem.2012. márc. 31. 18:58
2/5 A kérdező kommentje:
Nem merek ! :(
2012. márc. 31. 19:02
3/5 anonim válasza:
Azt jelenti, hogy nyúl vagy kezdeményezni, és félsz hogy valaki elhappolja előled! És el is fogja, ha nem adod le azokat a kis jeleket, utalásokat, amire a fiúnak szüksége van, hogy komolyra vegye veled a dolgot! Ha mást nem mersz, akkor legalább lájkold pár bejegyzését, vagy szólj hozzá valami vicceset néha. Ha beindul a beszélgetés nyert ügyed van, ne légy gyáva, emberek vagyunk, és az emberek ismerkednek! Még ha visszautasítást is kapsz (ha megbökött nem fogsz :D ), na és? Akkor rámozdulsz valaki másra ennyi, az se a világvége!
4/5 anonim válasza:
Akkor csak bökd vissza, majd rádír!
Suliba meg mosolyogj rá!
Am mitől félc?
5/5 anonim válasza:
A harmadik válaszoló megmondta a tutit, szép finoman közelíts: lájkold a dolgait, néha írj kommenteket, be tudod cserkészni, hamarabb, mint gondolnád! Egy pasinak nagyon fontos, hogy tetsszen a lányoknak. Az álmod csak a vágyaidról és a félelmedről szólt, vedd fel a kesztyűt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!