Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Meg akartam álmodni, hogy...

Meg akartam álmodni, hogy miért stresszelek. Lent leírom mit álmodtam. Ez válasz?

Figyelt kérdés

Nem is tudom igazán, hogy mi az, ami miatt ha nem itthon vagyok, stresszelni kezdek. Túl sok minden lehet. Úgyhogy elalvás előtt arra gondoltam, hogy megálmodom az okát. Úgy az utóbbi 2 hónapban először emlékeztem az álmomra...

Volt valaki a kertben, aki elől menekülni akartam. Mikor utánam jött, becsuktam a kert és a kisudvar közti vaskaput, rátoltam a tolózárat, de ő egy szempillantásával kettévágta a ,,tolózárat'' és utánam jött.

Mire utalhat??? Köszönöm mindenkinek!

2012. márc. 18. 09:31
 1/5 anonim ***** válasza:
Menekülsz valami elől, ami be fog következni.
2012. márc. 18. 09:37
 2/5 anonim ***** válasza:
a biztonságot adó házból nehezen akarsz kimozdulni, talán félsz az emberektől, félsz hogy kibeszélnek a hátad mögött?hogy a magánéletedbe akar tolakodni valaki? nekem ezek ugrottak be
2012. márc. 18. 10:07
 3/5 anonim válasza:
pontosan egy személy miatt vagy ideges. esetleg régi szerelem, vagy a mostani párkapcsolatod, hogy akármikor be tud folyásolni, pedig te nem akarod. esetleg lehet szerető, vagy egy másik személy, aki iránt többet érzel, pedig nem szabadna... lehetséges ez?
2012. márc. 18. 10:42
 4/5 A kérdező kommentje:

Teljesen új környezetbe kerültem, szerintem itt elhangozhatott a jó válasz lehet hogy a megszkott házból nem akarok kimozdulni...

Próbálom ma továbbálmodni.

Amúőgy lehet, hogy így eredményre jutok?

2012. márc. 18. 11:17
 5/5 anonim ***** válasza:

Ennyiből sajnos nem lehet megállapítani, aki mást mond az csak feltételez. Maguk a rémálmok azonban egy kaptafára épülnek, az illető nem néz szembe azzal ami üldözi, nem mer kiállni vele szemben. Persze ebből sem érdemes messzemenő következtetéseket levonni.

Az álmokra emlékezés, részben függ az elalváskor tanúsított magatartásból. Amennyiben elalváskor arra koncentrálsz, hogy emlékezni akarsz az álmodra, vagy egyáltalán foglalkozol azzal,hogy vaj mit fogsz álmodni az már növeli az esélyét annak, hogy emlékezel.

Az álomfejtést egyébként ha lehet is végezni azt valószínűleg álmodban lehet csak, ún. tudatos álommal. Ekkor teljesen tudatában van az illető annak, hogy álmodik, ura cselekedeteinek gondolatainak, így például a rémálomalakkal is könnyedén szembenézhet a tudatos álmodó mert tudja, hogy nem jelent veszélyt. Ezután a rémálomalak elagyabugyálásával, vagy éppen kikérdezésével megszüntethető a rémálom, egyes beszámolók szerint a való életben használható tanácsokra, felismerésekre jut.

2012. márc. 18. 11:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!