Nem egészséges folyton ugyanarról a fiúról álmodni igaz?
hogy lehet, hogy az álmainkat egyátalán nem tudjuk irányítani?
mit tehetnék ellene? ne aludjak el?
Egyáltalán nem biztos, hogy szerelmes vagy. Valójában ezer oka lehet. Az is lehet, hogy valami más tudatalatti problémádról asszociálsz mindig rá, vagy lehet, hogy csak túl sokat filózol rajta nappal (lásd: gyakorikérdések :D), és emiatt megint róla fogsz álmodni.
A másik lehetőség, hogy valójában tetszik neked, és egyfajta megerősítést vársz most itt. :)
"nem akarom TÖBBET még csak kedvelni sem ezt a fiút"
Hogy érted, hogy "többet"? Mi volt korábban? :)
mára már semmi jelentősége
ezért nyomaszt az álom :S
Nincs veled semmi baj:)
Amikről álmodunk: amitől félünk, amit szeretnénk, amik történnek velünk, amikre sokat gondolunk...
Valószínűleg utálod, vagy valami, vagy csak eszedbe jutott, álmodtál vele, gondoltál az álomra, ezért álmodtál vele, blabla. A legnehezebb gondolom elvonatkoztatni a valóságtól... Én is álmodtam olyat, hogy egy osztálytársam, aki tetszik, lefeküdt egy osztálytársammal az egész osztály előtt, tök meztelen, aztán egy hétig kb rájuk se bírtam nézni anélkül, hogy ne jutna eszembe, pedig szegények nem tehetnek arról, hogy az én elmém milyen idiótaságokat talál ki...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!