Mit jelenthet az álmom?
Az éjjel nagyon furcsa álmom volt ami nem hagy nyugodni.
Álmomban egy angyalt láttam, először azt hittem, hogy démon. A bőre szürkés volt, az arca félelmetes, gonosz. A hátára szárnyak voltak festve vagy inkább mintha tetoválva lettek volna. Nem monda, nem szavakkal csak érzések által közölte, hogy Ő a halál angyala, és vele kell, hogy menjek de nem a halálba. Nagyon féltem tőle de legyőzhetetlenül vágytam rá, hogy vele menjek. Tudtam, hogy óriási ereje, hatalma van.
A hátából a tetovált kép kivált és szárnyakká váltak. Látszott, hogy szenved, fájdalmasan és nehezen tudja a szárnyait előhozni. Mikor sikerült, Ő maga is gyönyörű lett. Válig érő szőke haja lett az arca is széppé változott és valami fény vagy tiszta érzés áradt belőle. Megfogott és magasba emelkedtünk. Sokáig szálltunk az ég felé, de egyszer csak azt mondat, (ezt is inkább érzésekkel közölte) hogy vele oda nem juthatok be, ezért vissza visz a földre mert nekem ott jobb mint vele. Letett egy tisztáson ahol egy kapu volt. A kapu másik oldalán egy hosszú feljáró aminek a végén egy szép régi kastély. A kapu tövében pedig egy nagy barna pók mászkált. Néztem a pókot és az egyre nagyobbá változott.
Ezután felébredtem.
Köszönöm a segítséget!
Valószínű, hogy itt az angyal egy olyan fiút jelképez, akiben már egyszer nagyot csalódtál, s a pók szerencsét jelent, tehát nemsokára találsz egy olyat fiút, aki akár az életed párja is lehet, s ha összejössz vele, akkor a szerencséd csak egyre növekedni fog, ahogyan a pók is az álmodban.
26/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!