Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Ez mit jelenthet?

Ez mit jelenthet?

Figyelt kérdés

Az Álom:

A suliban összejöttem XY-al(amúgy egy sztárral).Még csókolóztunk is.A suliban volt egy gála amin estéiben kellett megjelenni.Egész este őt kerestem de nem találtam...Anyu nem tudott erről az egészről és mivel nagy volt a tömeg azt monda: gyere ott a család :). Végül egy sötét helyre mentünk. És ott volt Ő (a sztár).Anyu ezek szerint tudott a kapcsolatunkról és hivatalossá akarta tenni.Az egész egy csókkal fejeződött be... Felébredtem

Kérdéseim: talán ez azt jelenti hogy fogok ezzel a sztárral találkozni? Talán megíródott az én szerelmi történetem?Vagy csak szeretet hiányom van?

UI: tavaly óta tetszik nekem ez a sztár :)

Csak olyanok írjanak akik komolyan hozzá tudnak szólni ehez!!! Csak erre az álomra tudok gondolni...

2012. márc. 4. 17:54
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem, ez annyit jelent mivel tetszik neked.. és sokat gondolsz rá ezért álmaidba őt látod.. az álom furcsa dolog de általába vágyainkat és félelmeinket fejezik ki. hát ez most éppen a vágyaidat fejezi ki. semmi jelentősége nincs esély hogy összejöj egy ''sztárral'' 1:99999999999-hoz... szóval nyugi:D és ne a sztárokon járjona fejed, ők is csak emberek mint te vagy én vagy akárki.
2012. márc. 4. 18:00
 2/4 anonim válasza:

Írtad, a sötétséget és az anyukádat is. Mindkettő arra utal, hogy nem szereted, ha beleszólnak a dolgaidba. Ha híres emberrel találkozol, tehát olyannak, akit nem ismersz, az pedig azt jelenti, hogy egy támaszra vágysz.

Tömeg: valaki befolyásol, ha magával sodor a tömeg, akkor feladott a terveidet, legyél határozottabb! Ha örömmel haladsz a tömegben: beletörődtél a dolgaidba.

Nem vagyok profi álomfejtő, csak kaptam egy ilyen könyvet. Remélem segített :)

Ui: a sztárral nem fogsz találkozni.. sajnos már szinte mindenki álmodott egy sztárral :/

2012. márc. 4. 18:14
 3/4 A kérdező kommentje:
2.válaszoló:amiket írtál az pont engem ír le és az érzéseimet:)
2012. márc. 4. 19:14
 4/4 anonim válasza:
Nagyon ismerős. Szerintem ez azt fejezi ki, amit te a jövőben szeretnél látni. És végül is ki tudja: bármikor kijuthatsz külföldre és találkozhatsz egy sztárral...
2012. márc. 8. 18:37

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!