Ez mit jelenthet?
Az Álom:
A suliban összejöttem XY-al(amúgy egy sztárral).Még csókolóztunk is.A suliban volt egy gála amin estéiben kellett megjelenni.Egész este őt kerestem de nem találtam...Anyu nem tudott erről az egészről és mivel nagy volt a tömeg azt monda: gyere ott a család :). Végül egy sötét helyre mentünk. És ott volt Ő (a sztár).Anyu ezek szerint tudott a kapcsolatunkról és hivatalossá akarta tenni.Az egész egy csókkal fejeződött be... Felébredtem
Kérdéseim: talán ez azt jelenti hogy fogok ezzel a sztárral találkozni? Talán megíródott az én szerelmi történetem?Vagy csak szeretet hiányom van?
UI: tavaly óta tetszik nekem ez a sztár :)
Csak olyanok írjanak akik komolyan hozzá tudnak szólni ehez!!! Csak erre az álomra tudok gondolni...
Írtad, a sötétséget és az anyukádat is. Mindkettő arra utal, hogy nem szereted, ha beleszólnak a dolgaidba. Ha híres emberrel találkozol, tehát olyannak, akit nem ismersz, az pedig azt jelenti, hogy egy támaszra vágysz.
Tömeg: valaki befolyásol, ha magával sodor a tömeg, akkor feladott a terveidet, legyél határozottabb! Ha örömmel haladsz a tömegben: beletörődtél a dolgaidba.
Nem vagyok profi álomfejtő, csak kaptam egy ilyen könyvet. Remélem segített :)
Ui: a sztárral nem fogsz találkozni.. sajnos már szinte mindenki álmodott egy sztárral :/
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!