Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelent, ha valaki tériszon...

Mit jelent, ha valaki tériszonnyal álmodik?

Figyelt kérdés
2012. febr. 15. 01:25
 1/10 anonim ***** válasza:
Azt jelenti, hogy lenézel valakit. Ne nézz le.
2012. febr. 15. 02:45
 2/10 anonim válasza:
nekem is volt régebben ilyen, fogalmam sincs mit jelent de viszont én már estem is le álmomban és úgy keltem fel h kurv4 hangosan azt órdítom hogy "Nem " elég sz4r volt
2012. febr. 15. 03:42
 3/10 anonim ***** válasza:
Azt, hogy tériszonyod van
2012. febr. 15. 04:21
 4/10 anonim ***** válasza:
En alapban nem vagyok teriszonyos, de almomban sokszor.
2012. febr. 15. 10:16
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Egzisztenciával kapcsolatos félelmeket jelent.az ember fél, hogy "lezuhan", lecsúszik az életben.
2012. febr. 15. 19:35
 6/10 WorfHadnagy ***** válasza:
0%

Én elég régóta tériszonyos vagyok, lábujjhegyen is alig merek megállni. (Néhány ismerőseim szerint azért, mert óvodás korom óta szemüveges vagyok). Egyszer, amikor a fölső tagozatot kezdtem, és fölkerült az osztály az emeletre, azt álmodtam, hogy a suli lépcsőjén fekszem, szorongatom a korlátot. Ritka rossz érzés volt, pedig nem ma történt.

Leesős-zuhanós álmaim nekem is szoktak lenni néha, az meg állítólag a hirtelen vérnyomás-változás miatt van.

2012. febr. 16. 08:40
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Előző életeinek egyikében a halálának oka az volt, hogy magas helyről lezuhant.

És most az álmaiba vagy akár az ébrenlét idejébe beszűrődik emlék foszlány vagy be nem azonosított érzések.

2012. febr. 19. 06:47
 8/10 anonim ***** válasza:
Hogy mit jelent,azt nem tudom.Az álmoskönyvben lehet hogy benne van,vagy a tudálékosok megmagyarázzák,de én nem hiszek az ilyesmiben.Mindenesetre velem,amióta pacemaker-t kaptam és alacsony lett a vérnyomásom,nagyon sokszor előfordul.Állati rosz dolog,van amikor tudom hogy csak álmodom,de akkor is nagyon szédülök.
2012. febr. 20. 09:21
 9/10 anonim válasza:
Passzolom. Viszont nálam az egyszeri álmoknak nem nagyon van jelentésük. Ha visszatérő, akkor érdemes elgondolkozni rajta. (Visszatérő nem azt jelenti, hogy az utóbbi 3-4 napban.)
2012. febr. 22. 07:57
 10/10 anonim válasza:
Hát valami olyan rossz dolog történt veled,magasba,emlékek..és most visszatérő...de amúgy passz ^^.
2012. febr. 23. 23:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!