Em0 Girl kérdése:
Mire utal a rémálmom?
Figyelt kérdés
a rémálmomban láttam a suliban egy árnyékot,és sltam a többieknek. nem hitték el. de aztán órán elkedztek reépkedni a tolltartók és olyan kört alkottak fölöttünk a levegőben. mi lemenekültünk a kis tornaterembe. mindenki sikoltott. a kis tornateremben van egy raktár. onnan jöttek ki zombik meg szellemek,és az ablakon át távoztak. aztán kopogtak a kis tornaterem bejáratán de állandóan és sürgetően. a végén egy iszonyatos szörnyszerű szellem jött ki és mindenki félt. sikítottunk,és megölt minket. én még el tudtam menekünli 3 osztálytársammal. az egyik az,akibe szerelmes vagyok,a másik az,akibe a szerelmem szerelmes,a harmadik meg az egyik barátnőm. ez mire utalhat??2012. jan. 27. 20:40
11/19 Tom Benko válasza:
Miután sikerült az osztályokat jól összekutyulni a sokosztályos gimnáziumokkal, nem értheted, mire célzott. Elsős gimnazista az a mai szóhasználattal kilencedikes.
12/19 A kérdező kommentje:
utolsó előtti,köszi (:
2012. febr. 1. 17:45
13/19 anonim válasza:
Arra utal, hogy szereted a horror filmeket. ;) Nem hinném hogy komolyabb jelentése lenne, inkább csak a fantáziád elevenedhetett meg.
14/19 A kérdező kommentje:
utolsó,eddig csak egyet láttam és abban nincsenek szellemek csak vámpírok.
2012. febr. 17. 18:02
16/19 A kérdező kommentje:
is. de azt nem nevezném horrorfilmnek.a Frászkarika annál véresebb. és akkor még nem láttam amikor álmodtam.
2012. febr. 19. 14:49
17/19 anonim válasza:
szerintem inkább az utolsó részt kéne értelmezni...azt hogy kik menekültek meg. De sajnos én nem vagyok professzionális álomfejtő,úgyhogy biztosat nem tudok neked mondani,de valószínűleg a " én még el tudtam menekünli 3 osztálytársammal. az egyik az,akibe szerelmes vagyok,a másik az,akibe a szerelmem szerelmes,a harmadik meg az egyik barátnőm" résszel volt valami jelentése.
18/19 A kérdező kommentje:
utsoo köszi. :) vajon azt jelentheti,hogy a végén az osztályból(ha majd öregek leszünk) csak mi maradunk életben? vagy valami teljesen más dolog,4-ünkkel kapcsolatban?
2012. máj. 13. 11:36
19/19 anonim válasza:
szívesen:)
hát nem hiszem hogy ti maradtok egyedül életben......
remélem ezzel csak vicceltél.
hát lehet hogy valami történni fog,amúgy egyszer olvastam valahol,hogy azzal álmodsz aki rád gondolt mielőtt elaludt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!