Mit jelent összetört foggal álmodni?
Visszatérő álmom,hogy darabonként összetörnek a fogaim.Nem kilazulnak,kiesnek,eltörnek;hanem apró darabokra törnek,elporladnak és én csak köpködöm ki őket.Mit jelenthet ez?
Egyébként 31 évesen 29 ép egészséges és 1 tömött fogam van,2 bölcsességfogam még nem nőtt ki.
Fog. Fogat enni: halál. Fogad, ha kihull: egy atyádfia meghal.
Az 1756-os könyv szerint: fogadat szádból kiszedni: siralom. Első fogat elveszíteni: nehéz felejtés. Fogaid, ha mind kifutnak: egészségesnek gonosz; betegnek egészséget jegyez. Fogaid ha összenőnek: tévelygés, visszavonás. Rothadt fog, ha kihull: jó. Fejér fog, aranyos fog: jó. Fog (viaszból): szörnyű halál. Fog fehérónból: kisebbség. Üveges fog: halál. Ezüstfog: gazdagság. Fogaid, ha másodszor nőnek: jó. Fogaidat tisztítani: nagy ártalom. Fogaid, ha elédbe esnek: gyermekeid halála. Fogaid nyelveddel kitolni: dolgaidnak jó vége.
Krúdy-féle álmoskönyvből.
Régebben nekem is visszatérő álom volt ez.:
Kitörtek a fogaim,ömlött a vér :( Nem tudtam hova rakni a dolgot ,iszonyú rossz volt,még reggel és azt néztem megvannak e :))
Azóta eltelt fél év és még élek és senkim nem halt meg,sőt lett egy nagyon csinos barátnőm és új munkám ami egész jól fizet :))
21/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!